Divat

Kutya egy divat

4102

Azon már meg sem lepődtünk, hogy az állatminták királya, Cavalli állati ruhákra is kiterjesztette divatháza profilját, de az azért már elgondolkoztató, hogy fashion weeket rendeznek az ölebeknek, csakhogy tisztában legyenek a legújabb trendekkel - ők vagy inkább a gazdáik.

Persze Füles kutyánknak séta előtt mi is szoktuk mondani, hogy "öltözz fel, meztelenül nem sétálunk", de ilyenkor csak a nyakörvre célzunk. Még az is rendben van, hogy Béz a szerkesztőség agara esőben kabátkát húz, hiszen se hája, ami melegítse, se dús és hosszú szőre. De ezek a "ruhák" szimplán funkcionálisak, mellőznek mindenféle csicsát és trendet. Mégis vannak olyan gazdik (főleg akik kutyahordozó táskában viszik ide-oda kedvencüket), akik naponta összeöltöznek kutyájukkal, és a kedvenceknek is egy egész gardróbnyi ruhácskájuk van. 

Valószínű ezeknek a kutyatulajdonosoknak szánták a Pet Fashion Weekre keresztelt eb-divatbemutatót. A júniusban Moszkvában megrendezett show keretén belül minden érdeklődő gazdi tisztába jöhetett a kutyadivat éppen aktuális trendjével. Vajon van pret-a-porter és haute couture vonal is? Akik lemaradtak volna a moszkvai showról, azok bepótolhatják augusztus elején a New York-i Pet Fashion Weeken, bővebb infó itt. Egy korábbi, 2007-es New York-i bemutatóról még videót is találtunk! A felvételt elnézve nem nagyon élvezik, szerintetek hol kezdődik az állatkínzás, ez nem az?


szólj hozzá: Pet Fashion Week New York 2007

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások