Divat

Sztártervezte retikülök

4063

A Narancsvidék egyik színésznője, Mischa Barton már szerepelt a stíluselemzéssel foglalkozó Lődd be magad! című rovatunkban, nem véletlenül, hiszen különleges stílussal bír a leányzó. Érdekes, bohókás, enyhén hippis öltözködésével kitűnik a többiek közül, bár mostanában színésznőként nem olyan keresett, mégsem ül tétlenül - nem is olyan régen dobta piacra saját nevével fémjelzett táskamárkájának első kollekcióját, és máris itt van a következő.

Bennünk azért kicsit kötekedve felvetődik a kérdés, hogy mennyi köze is lehet az ifjú színésznőnek a táskák megálmodásához? Egyáltalán a hírességek, akik tervezésre adják a fejüket tényleg ők álmodják meg (persze profi segítséggel) az adott darabokat, vagy csak a nevüket adják hozzá? Vajon a vásárlóközönség nagyobbik felét a Narancsvidék rajongói alkotják, vagy mások is vásárolnak Mischa Barton modelleket? Te Narancsvidék rajongó vagy? És te vennél?

Mischa Barton táskáiért katt ide!

A körülbelül negyvenöt fonttól egészen százhetven fontig terjedő skálán mozognak a különböző retikülök árai. Vannak egészen egyszerű vonalvezetésű, klasszikus nagyon is tetszetős darabok, viszont vannak számunkra kissé túlcsicsázott modellek is. A leginkább négylevelű lóheréhez hasonlító logó, ami mindegyik darabon megtalálható, az is késsé túlkomplikált, szerintünk. Nézzétek meg a galériát, nézzetek körül a márka honlapján, és mondjátok meg, nektek tetszenek?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások