Divat

Hivatalos bringás stílus

4067

A Springfield spanyol márka a 2009/2010-es őszi-téli szezonban számos újdonsággal lepi meg vásárolóit. Az üzletlánc kínálata számos irányvonallal bővül, mint például az izgalmas Ride my Bike-kal, amit városi bringásoknak szánnak, vagy a Sofing by SPF, amely egy otthoni ruhakollekciót takar az erősebbik nem számára. Természetesen a lányokról és a karácsonyról sem felejtkeztek el, így Grunge de Lux nevet viselő széria karácsonyi, csillogó csajos szettekkel lesz tele.

A következő évszakra szánt női darabok esetében az elragadó nőiességet hozták összhangba az aktuális trendekkel a SPF tervezői. Az új szettekben egy nő bárhol jól érezheti magát, a stílus pedig a pop art inspirálta outfittektől a vidéki élet romantikáján át egészen az orosz folklórig terjed.

A férfiaknak készült darabokat a mindennapok inspirálták, a tervezőkre egyaránt hatott a városi élet, a környezetvédelem, de inspirálódtak a szabadtéri programok hangulatából is. A stílus terén a srácoknak készült ruhák is nagyon változatosak.

A szezon újdonságai közé tartozó Ride my Bike vonalat a városi bringázós életmód inspirálta, és az aktív sportkedvelő férfiaknak szánja a márka. A szintetikus anyaghasználatnak köszönhetően nagyon könnyű ruhák készültek, amelyek ideális viselet a kétkeréken közlekedéshez, viszont a már megszokott SFP stílusról sem kell lemondani. A másik teljesen új irányvonal, a Softing by SPF kényelmes otthoni szetteket kínűl a pasiknak, stílusok persze fényévekre van a régi, kinyúlt pizsamák világától. A kollekcióban helyet kaptal rövid nadrágok, nadrágok, pólók és pulcsik is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások