HotCot

Party vagy eső?

4079

Ezen a hétvégén sem hagyunk programajánló nélkül benneteket, bár kicsit aggaszt minket, hogy hiába is kínálunk bármit, az időjárás keresztbe húzza majd a számításaitokat, és a zuhogó eső otthon marasztal benneteket! Ezen a hétvégén lesz hipháp, dárembéz, kiállítások, divatbemutatók és Szent Iván, de leginkább lehülés, eső és deprimált hangulat.

Pénteken kedvenc városi gödrünkben lesz Világgödör Bónusz buli - tehát  Gödör Klub - ingyenes a buli! Lesz Forgó zenekar, The Hated Tomorrow, Cie. Boglart: Vitrin (tánc), Heaven Street Seven, Vida Tóni Tordas Rádió Party. Péntekre innentől kezdve csak vetődést, kocsmázást, vagy bármi más ajánlunk, mert szombaton lesz óriási a pörgész, ezért pihenjetek. 

Szombaton Fröccsünep! A "fröccs életérzést" hirdeti a Fröccsünnep, a Budapest központjában lévő Városháza Parkban. A Deák tér melletti helyszínen Guinness-rekordkísérletre is sor kerül: egy erre a célra gyártott 500 literes pohárban 15.30-kor elkészítik a „világ legnagyobb kisfröccsét”.Ha ennek vége el is lehet kezdeni a túrát múzeumról, múzeumra, hiszen szombat éjjel lesz a Múzeumok Éjszakája, szokásos éves megmozdulás. Amit ezen a jeles estén mindeképpen látnotok kell a következő: A KREA Kortárs Művészeti Iskola újra falain kívül prezentálja hallgatóinak munkáit, hogy a trendekre és designra fogékony közönség megismerhesse a legtehetségesebb fiatal művészek alkotásait. 2009. június 20-án, a Múzeumok Éjszakáján az idén diplomázó divattervező és stylist szakos hallgatók mutatkoznak be a Szépművészeti Múzeumban. A többi programot úgy válasszátok ki, hogy a tömeghez csapódtok - másként nem is lehet -, és egy nagy-nagy nijlon alatt állva vonultok, mert szakad majd az eső! (Ok, nem mantrázom tovább, hogy rossz idő lesz, de az lesz.) 

Ha elég volt a sok festményből és bádog köcsögből, akkor irány a természet, pontosabban a Hajógyári sziget! A Studióban Field of Joy dárembéz party lesz! Ez egy gigaparty, ugyanis tíz éves a Bladerunnez szabadtéri pratysorozata, viszont a rossz idő miatt a Mokka Cukából, az esőhelyszínre költözött a buli!

Jó hétvégét, hétfőn találkozunk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások