Divat

Luxuscipész a H&M-ben

4055

Melyik cipőmániásnak ne csengene ismerősen a Jimmy Choo név? A csodaszép topánok kínai származású kreátora most csatlakozik a Madonna, Cavalli, Viktor&Rolf, Stella McCartney, Matthew Williamson és a Comme des Garçons alkotta csapathoz. Hogy mi is a közös a felsorolt nagy nevekben? Az hogy mindannyian terveztek már limitált szériás exkluzív kollekciót a H&M ruházati üzletláncnak.

Az ősszel debütáló luxuskiegészítő-márka, a Jimmy Choo kétszáz üzletben lesz mindössze hozzáférhető a világon. A sokak által rajongásig szeretett exkluzív táskák és cipők november 15-től lesznek megtalálhatóak a H&M polcain, szerintünk nem sokáig, maximum egy-két napig. Az őrjöngés garantált, hiszen elég  jutányos úton juthatunk majd az egyik legnevesebb cipőmárka által megálmodott darabokhoz.

A mosatni együttműködés azért is különleges, mert ez az első alkalom, hogy a H&M egy kiegészítőmárkával dolgozik együtt. Persze a Jimmy Choo nem áll meg a kiegészítőknél, kizárólag az üzletláncnak tervez egy a táskákhoz és a lábbelikhez passzoló női ruha kollekciót. Azért a fiúk se szomorkodjanak, a márka rájuk is gondolt, így kaphatóak lesznek férfi cipők és táskák is.

Hogy hogyan nyilatkoznak a felek az közös munkáról? Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és elnöke a következőt mondta: "Megtisztelő volt számunkra a H&M-mel együttműködő divatóriások sorába lépni, és divatkövető, elegáns nők számára kollekciót tervezni, valamint néhány nagyszerű férfi terméket is elkészíteni. A Jimmy Choo egy kifinomult, modern, könnyen elérhető és ragyogásban gazdag kollekciót hoz majd a H&M-nek; olyan tökéletes bulis darabokat, amelyeket most megvehetsz, és éjszaka elkoptathatsz!"

A H&M kreatív tanácsadója, Margareta van den Bosch így vélekedik: "Imádjuk a Jimmy Choo cipőket és táskákat. Pompásak és szexisek, és a legegyszerűbb öltözékeket is azonnal stílussal ruházzák fel. Tetszett, hogy inkább a ruhákat igazítottuk a cipőkhöz és a táskákhoz, nem pedig fordítva. Ez az együttműködés különösen izgalmas, mert ez az első cipőtervezői kollekciónk. Nagy öröm számunkra, hogy kiváló minőségű, és világmárkájú cipőket és táskákat tudunk kínálni vásárlóinknak."

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások