Divat

Hello nyertesek

4046

A szakmai zsűri nagy nehezen, de kiválasztotta a húszezer pályamunka közül azt a nyertes tizenötöt, ami megvalósul egy limitált szériás kollekció keretében. Mintegy tízezer tervező négy kategóriában küldött be tervet a USE és a Coca Cola Light által közösen hirdetett versenyre. A sportos, elegáns, extravagáns, romantikus és utcai stílusból három-három kreáció kerül az őszi kollekcióba.

Nem véletlenül érkezett ennyi pályamunka, hiszen nagyon szórakoztató volt a tervezői felület, és az öt pólóért és a százezer forint értékű USE vásárlási utalványért is érdemes volt harcba szállni. A szakmai bírálóbizottság tagja voltak a USE divattervezői, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András, mellettük pedig még Pócsik Anita, az InStyle főszerkesztője és Halász Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketingigazgatója is beleszólt a végeredménybe. A technikai megvalósítás és a kreativitás mellett a kivitelezhetőség is fontos szempont volt a választáskor, valamint az is, hogy az egyes kreációk mennyire adják vissza a Coca Cola light és a USE formavilágát, hangulatát.

A USE tervezője Füzes Eszter a következőket mondta: "Nagyon sokan úgy álltak hozzá, hogy lehetett látni, hosszú órákat töltöttek el a programmal. Rengeteg opciót kipróbáltak, kombinálták a színeket, mintákat, számtalan rétegben egymásra építették azokat. Némelyik tervnél sokáig elemeztük, hogyan alkottak egészen új, egyedi motívumot a beépített mintákból. Nagyon, nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen kitűnő munkák születtek."

A galériában megnézhetitek mind a tizenöt nyertes tervet, köztük a mi Ritánk póló mintáját is! Gratulálunk Ritának, és persze a többi nyertesnek is!

A 15 nyertes terv itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások