Test

Csinos lányok nyála

4047

Emlékeztek, mikor a Coctail-ban Tom Cruise és partnernője arról beszélgetnek, hogy csak egy jó ötlet kell, mert bármiből lehet pénzt csinálni? És ott van például a fűzőszorító pöcök. Itt pedig a palackba zárt nyál - mint meggazdagodási lehetőség.

Ugyan az ötlet hamvába holt, de azért így is hamar híre ment, hogy most már tényleg minden kapható. Egy kínai fickó gondolta úgy, hogy ezzel robbanhat a piacra, s az üvegbe zárt váladékot három dollárért hirdette meg. (Egészen pontosan hámhuszonötért.) Sajnálatos módon egy darabot sem sikerült eladnia, a taobao.com (kínai online árveréses oldal) és az ebay is kitiltotta a hirdetőt a számtalan panaszra hivatkozva.

Az ötletgazda elmondása szerint a nyálat tizennyolc éves lányoktól gyűjtögette, míg ők aludtak - s ez lássuk be,igen meseszerű elképzelés. Ha az üzlet fellendült volna, a vevő a kézhezvétel után fizetett volna, mikor meggyőzödik annak valódiságáról. Az üvegek mellé egyébként mellékelte volna minden egyes nyálforrás fotóját is. Hogy a teszt hogyan ment volna végbe, elképzelésünk sincs róla, s valójában arról sem, hogy miért venne magának bárki emberi nyálat, származzon az akárkitől is. Ennek valami köze van a szexhez? Vannak testnedvfetisiszták? Nyálfetisiszták, akik ezzel borítják magukat? Vagy síkosítónak kell? Vagy?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások