Szépség

A világ első csávóBarbie-ja

4021

Olcsó népszerűséghajhászás a neten felbukkanó félőrülteket mutogatni az olvasóközönségnek, még akkor is, ha sokan jól eléldegélnek ebből a műfajból. Most azonban muszáj bemutatnunk nektek Ross Ritalint, aki neten is aktívan követhető polgárukkasztásával tornászta fel magát ismertségben odáig, hogy az urbandictionary.com - on is saját szócikket kapott.

Tömören és velősen Ross Ritalin olyasmi Skóciában, mint Steiner Kristóf nálunk, csak sokkal durvábban néz ki, és nem fordította le Paris Hilton könyvét. Ross Ritalin biszexuális vagy homoszexuális, de nem szeretnénk, hogy ezen tény elemzése uralkodjon a leendő hozzászólások között, hisz a hangsúly egészen máshol van. Ezrével, százezrével termeli a társadalom a szélsőségesen exhibicionista fiúkat és lányokat, akik a hatalmas stíluszaj közepette is valami egyénit szeretnének létrehozni, valamit, amitől felfigyelnek rájuk. S mint ahogy már sokszor rámuattunk, manapság sokkal könnyebb ezt külső tulajdonságokkal, mintsem belső értékekel elérni.

Scottish sex symbol (38 pics + 1 video)

Még képek itt. Juj.

Itt van például Ross, aki a világ első számú fiúBarbiejának tartja magát, s ehhez mérten alkotja meg outfitjét is nap nap után. Jellemző rá a brutál festett haj, amit ma már inkább parókái (Henry és Ralph - nem vicc, ez a parókák neve) segítségével ér el. De még ennél is fontosabb a természetellenes barnaság-sárgaság, amit részben önbarnítókkal, részben alapozókkal és az arra fújt lakkal ér el. Mivel a minél barnább-annál jobb elvet vallja, az alpozó sokszor feketebőrűek számára készült típus, s ebből is annyit ken magára, amennyit csak bír. Szőrtelenítés, smink, séróbelövés, forrónadrág, tüncimünci kiegészítők és rengeteg bizsu - alig egy nap készülődés, és már mehet is.

Mondjuk ki, a csávó kőkeményen néz ki, mindegy, melyik képre esik a tekintetünk, az büntet. Ezen pedig aztán jól elszórakozhatunk, meg megnézhetjük a videóit, meg egyéb netes kirakatait, a myspace-en vagy a bebo-n, de ennél sokkal érdekesebb elolvasni a blogjában, hogy ő mit gondol magáról. Vallomásából megtudjuk, hogy gimis korában, egész iskola alatt visszahúzódó kockafej volt, afféle nerd, egész nap olvasott, könyvtárban meg képregényboltokban lógott, senki nem szerette, nem voltak barátai, ójaj. Közben azonban okosodott és művelődött, saját bevallása szerint falta a regényeket és beleásta magát a divatvilágba is, így akadt rá későbbi fő vonalára, a japán street fashion oldalakról ismert ganguro sítlusra, minek alapja a szőke haj és a büntető barnaság.

Ross Ritalin aztán egyik napról a másikra változott meg, kitört béklyói közül, egy nap leforgása alat hajat vágott, hajat festett, barnává lett és létrehozta egyedi stílusát az akkoriban még kevéssé ismert emo és ganguro keverékeként. És nagyjábül ennyi is a történet. Ross úgy véli, bár egyáltalán nem üresfejű, buta fiú ő, tudja, nála sokkal okosabb emberek is élnek, így nem agyi teljesítményével óhajtotta felhívni magára a figyelmet, hanem küllemével. Látta BBC Snog Marry Avoid című műsorában, hogy csak az Egyesült Királyságban hány és hány különc, extravagáns fazon van, és szeretett volna ő is egy lenni közülük. Egyszóval szeretett volna celeb lenni, közben polgárpukkasztani, minél több megrökönyödő pillantást begyűjteni, s most kissé keserű, hogy mennyi gyűlölet sugárzik felé. Úgy véli, mindenkinek joga van úgy kifejezni személyiségét, ahogy neki tetszik, amíg az nem sért másokat - ez igaz, bölcs mondás. De vajon Rossnak és a hozzá hasonlóknak van bármi kifejeznivalójuk?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások