Test

Magas sarkú suli

3986

Korábban már kiveséztük a magas sarkú cipők témáját, akkor még tippeket is adtunk nektek a helyes mozgáshoz ilyen lábbelikben, de most nálunk sokkal profibb segítséget kapnak azok, akik szeretnének szépen járni körömcipőjükben.

A tűsarkú szexi, de egyben fájdalmas viselet, Pirner Alma showtáncos szakemberekkel karöltve szeretne segíteni a nőknek, hogy kényelmesen hordhassák ezeket a gyönyörű cipőket. A hetvenöt perces képzés kifejlesztői között vannak táncművészek, gyógytornászok, pedikűrösök és lábspecialisták. Pirner Alma a következőképpen vélekedik a nők és a tűsarkuk viszonyáról: "A magas sarkú cipő a nőies öltözködés egyik szimbóluma. Egy nő sokkal vékonyabbnak, formásabbnak és hosszabb lábúnak tűnik benne, ezáltal sokkal magabiztosabbá válik. Ráadásul vannak olyan élethelyzetek egy nő életében, amikor nincs más választás, muszáj felvenni a tűsarkút."

Képek a suliból itt!

A speciális tréning során megtanulhatunk járni a körömcipőkben, valamint a viselés utáni ellazításra is kapnak hasznos tippeket. Június 6-án szombaton délelőtt az első workshopon, a budapesti Casa de lá Musica Kulturális Központban részt vett például Gombos Edina, Peller Mariann, Erdőhegyi Brigitta, Pflum Orsi és Béres Anett. A sztárok mellett sok "civil" magas sarkú rajongó csaj is ott volt, akik becsülettel végigcsinálták a fitness alapú erősítő és a jóga alapú nyújtó gyakorlatokat, ezenkívül pedig egyensúlyfejlesztő és tartásjavító mozdulatokat, valamint a járást és a pózokat is gyakoroltak az oktatókkal együtt. A járástechnika tökéletesítése után az oktatás végül könnyed koktélozásba torkollt.

Ha kedvet kaptatok egy kurzushoz, akkor július 7-én este 8-kor látogassatok el a Dollhouse Táncstúdióba (1073 Bp. Erzsébet krt.10.-12.), ahol megrendezésre kerül a következő STILETTO TRÉNING - Hogyan járj nőiesen és magabiztosan tűsarkakon? címet viselő kurzus. A részvétel díja 4800-Ft, jegyek rendelhetőek Pirner Alma táncstúdiójának websiteján.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások