Divat

Egy kalappal

3952

A tűző nap ellen nemcsak méregdrága napkrémekkel kell védekezni, hanem érdemes egy-két praktikus kalapot is beszerezni. A fejfedők nemcsak a leégéstől óvják meg arcbőrünket, hanem divatossá is varázsolhatják a szettünket. A baseballsapkákat idén felejtsük el, és helyette válasszunk a számtalan másik fazon közül. Csak arra ügyeljünk, hogy biztosan jól beárnyékolja a fejünket.

Vásárolhatunk szalmakalapot, amiből a kis karimás és a nagy egyaránt divatos, de a textilből készült hatalmas darabok is trendiek lesznek, ilyeneket találunk a Gas, de a H&M kollekcióiban is.

A hagyományos szabású kalapokat sem szabad kihagyni, ilyeneket az Ungaro divatház showján láthattunk. Ezek a fejfedők azért jók, mert nemcsak a strandon, hanem hétköznap is viselhetjük őket, persze lényegesen kevesebbet árnyékolnak.

Ha nem szeretjük a kalapokat, akkor egy kendőt is viselhetünk a napszúrás elkerülése végett, egy hatalmas most divatos napszemüveggel pedig az arcunk nagy részét is elrejthetjük a nap káros sugarai elől.

Kalapok és kendők itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások