HotCot

Gondolkodj előre!

3933

Amikor tavaly kiderült, hogy lesz Depeche Mode koncert eléggé lázba jöttem, pedig nem voltam sose depeses. Viszont a zenéjüket szeretem, Dave Gahan benne van abban a listában, amelyikben azokat a pasikat tartom számon, akiket látnék meztelenül, hát alap, hogy ott kell lennem a Depeche Mode június 23-i koncertjén.

Amikor gyűjtögettük néhány hónapja, hogy melyik cotcot görlnek ki a kedvenc sztárja, Dave Gahan is rajta volt a listámon, Lillus megkérdezte, ő meg ki? Na, igen, aki inkább a 90-es évekhez született közelebb, lehet, hogy nem vágja kapásból, de ha a zenekar neve kerül elő mindenki be tudja azonosítani, és a fülekben már csengenek is a kellően gyomorszorító dallamok, a férfilétről szóló szövegek. A Depeche Mode új, Sounds Of The Universe új albuma pont ezt adja és nem is kell több. Persze, amikor a koncert dátum kiderült, még fogalmam sem volt arról, hogy ütni fog, vagy lagymatag lesz, de egy két és fél órás koncertnél ez kit érdekel, "It’s just a question of time", hogy átélhessünk régebbi lemezekről való, felejthetetlen számokat. Az új anyagtól nem kell félni, hiszen Dave Gahan hangja kellően érces, a muzsika meg észrevétlenül és annyira rafináltan kúszik a fülbe, hogy amint kijön a hangfalakból, máris bólogatok.

A június 23-i budapesti koncertjére az első napon tízezer jegyet vettek, majd rövid időn belül az összes többi elfogyott. Ezért is leptem meg magam már karácsony előtt két jeggyel tudtam, hogy lesz olyan, aki boldogan eljön velem, ha nem akkor majd "jóárasítom", persze lett partnerem a bulira. Ha nem akarsz még fél évet várni, júniushoz képest, hogy lásd a közel harminc éve zenélő legendás srácokat, akkor egy SMS áráért a Tiéd lehet az 5 darab PÁROS BELÉPŐ egyike, nincs más dolgod, mint a videó segítségével válaszolni egy kérdésre. Kattints ide és találkozzunk a koncerten!

Ha nem sikerül nyerned, akkor sincs ok aggodalomra, részletes beszámolót kapsz a cotcoton, valamint a téli turné során visszatér a Depeche Mode és 2010. január 11-én ismét fellép Budapesten, a Papp László Sportarénában.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások