Közösség

"A hónaljnyalás megszokott dolog"

3927

Nem tudom, hogy az olvasók mennyire járatosak a világhálós pornóipar világában, ezért elöljáróban annyit kell elárulnom: az interjúban ama háttértrükkökről lesz szó, amelyeket az élő, interaktív szexműsort (bankszámlás utalásért) sugárzó szolgáltatók annak érdekében alkalmaznak, hogy a weboldalakra regisztrált fizetővendégek kívánságait maximálisan teljesíthessék a webkamerán keresztül. Tömören annyi történik tehát, hogy a pornószereplők adatlapjai közül a kuncsaft kiválaszt egy számára rokonszenveset, a monitorján hamarosan feltűnik az adott lány/pár élő mozgóképe, majd a vendég - tudomása szerint - chatelve utasítja a szereplő(ke)t arra, hogy pontosan mit is csináljanak, illetve hogy hová irányuljon a kamera.

Az igazság azonban az, hogy az ügyfél valójában nem a képen látható szereplővel chatel, hanem egy operátorral, aki a szexuálisan izgató szövegek írása mellett a webkamerát kezeli - ráadásul a látszattal ellentétben párhuzamosan más vendégek is vannak. Az ilyen profilú weboldalak ugyanis lecsípik a bevétel felét, a másik felét pedig a honlapra az ügyfélhez hasonló módon regisztrált kivitelezők, azaz a szereplők, az operátor és az ő "tulajdonosuk" kapja. Rövid beszélgetés következik Zs.-vel, a harminc körüli férfival: nemrég még egy magyar nagyváros lakótelepének egyik panellakásában végezte ezt a nem túl szokványos munkát.

Mik voltak pontosan a feladataid?
Időben kellett érkeznem, aztán beindítanom a rendszert és a programokat. Ez körülbelül fél órát vett igénybe. Ezen kívül tolmácsoltam a vendégek kérését, irányítottam a szereplőket, több vendég esetén pedig észrevétlenül össze kellett hangolnom a kuncsaftok kívánságait, hogy mindegyik azt higgye: ő az egyetlen ügyfél, és végig csakis az történik, amit ő mond. Folyamatosan karban kellett tartanom a szereplőink adatlapjait: friss és jól eltalált fényképeket készítettem, csalogató szövegeket írtam. Béna szereplők esetén ki kellett találnom valami kreatív műsort, ezáltal eladnom a legsötétebb, töketlen suttyókat is. A jobb fej szereplőknek kávét kellett főznöm, füves cigit tekernem, és igény szerint minden egyébbel kiszolgálnom őket.

A nap milyen időszakában dolgoztál, és milyen körülmények között?
Reggel hattól délután kettőig, illetve este tíztől reggel hatig. Általában hetenként váltottam a reggeli és az esti műszakot. Átlagos lakásban, átlagos szobában csináltuk, gépekkel körbevéve, mellettem egy kamera, meg egy ágy, azon a szereplők tőlem egy-két méter távolságra - bírni kell a punciszagot, ha valaki ilyen munkára adja a fejét. Dolgoztam fiú-lány párokkal, egy lánnyal, két lánnyal, három lánnyal is.

Mely országokból jöttek látogatók? Nők is előfordultak?
Főleg az USA-ból és Németországból jelentkeztek be, de a világ minden részéről akadt kuncsaft. Kína volt a legmeglepőbb, valószínűleg a párt egy magas beosztású rendszergazdája verte ki a lányok strap-on showjára, ha ki tudta játszani az állami internetszűrőt. Egyébként tizenöttől hetvenöt éves korig volt minden, fiúk-lányok, apukák-anyukák, taták-mamák, néha együtt, néha titokban. Gyakran küldtek magukról ők is nekünk képet, hála a rendkívül elterjedt filléres webkameráknak és a növekvő internacionális exhibicionizmusnak. Például: a feleség a szomszéd szobában alszik, a fater titokban veri, asszony erre felébred, átjön, "háttemegmicsinyáász?". Mindezt webcamen végignézni - megfizethetetlen.

Mennyibe került ez nekik?
Programtól függően, egy-két-három dollár percenként. A német oldalak olcsóbbak, ott már fél euróért is találsz élő műsort. Egyszerre tizenöt-húsz oldalon voltunk bejelentkezve, szinte mindenhol más volt a tarifa. Párhuzamos vendégek esetén természetesen a legjobban fizető kívánságait lestem leginkább, a többit addig próbáltam türelemre inteni, esetleg rábírni, hogy ő is azt kérje, amit a top guest.

Akadtak-e kínos pillanatok, és mi volt a legfurcsább kérés, amivel találkoztál?
Egyszer egy csaj enyhén összecsinálta magát análdildo közben, de úgy be volt tépve, hogy neki is inkább vicces volt, mint kínos. Én meg - mondanom sem kell - dőltem a röhögéstől. Egyébként egy idő után már semmi sem számított furcsának... Teljesen megszokott dologgá vált a lábujjszopogatás, a hónaljnyalás vagy a szembe élvezés.

Rájött-e valaki, hogy te chatelsz, és nem a hölgy?
Átlag minden tizedik vendég tudja, hogy van egy operátor is a szereplők mellett. Minden századik kifejezetten kedveli ezt a helyzetet, és tulajdonképpen az operátorhoz jár beszélgetni, nem is érdekli a műsor. Persze volt pár felháborodott, aki akkor jött rá, hogy nem a szereplővel chatel, ők olyankor általában azonnal kilépnek. De úgyis jön másik.

Milyen vizuális trükköket alkalmaztatok?
A lusta, kamu pároknál, akik többnyire csak eljátsszák az aktust, elég durva beállításokat kellett alkalmazni, és nagyon kellett ügyelni, hogy jó szögből látszódjon a műsor. Az élvezést gyakran imitáltuk sűrített tejjel, hiszen nem lehet nyolc órán keresztül félóránként elmenni. Ilyenkor lehet úgy zoomolgatni a kamerával, hogy ne tűnjön fel a vendégnek: tulajdonképpen nem is látta, hogyan került oda az a nagy adag sperma. Ha közben jó a műsor, akkor ott van, úgy néz ki, tehát a néző számára az.

Fárasztó volt?
Nagyon fárasztó volt - a kamera mindkét oldalán -, ha sok műsor volt, akkor azért, ha kevés, akkor azért. Állandó koránkelés, éjszakázás. Ha megvolt az összhang a párral, akkor csak fizikailag és szellemileg viselt meg az állandó pörgés, de ilyenkor legalább nagyon jól kerestünk, és az hajtott közben. Jó szereplőkkel nyolc óra alatt fejenként akár húszezer forintot is össze tudtunk szedni. Amikor feszültség volt, és hiányzott a közös hullámhossz, akkor lelkileg is nagyon kimerített mindenkit. Ráadásul, ha belegondoltam, hogy körülbelül kétezer forintért ülök itt ezekkel a szerencsétlenekkel nyolc órán keresztül, az még tovább rontotta az összhangot.

Előfordult, hogy beszálltál a műsorba?
Hát, erről nem nagyon szeretnék beszélni, de igen, volt ilyen... Végül is tetszett. Olyankor azért nem árt inkább kikapcsolni a legtöbb futó programot.

Miért hagytad ott?
Egy másik melóért. Most nem kell éjszakáznom és korán kelnem. Amúgy jó volt, néha visszamennék.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások