Divat

Jeggings

3921

Egy frappáns szóalkotásból, mégpedig a jeans és a leggings szavak összeolvasztásából jött létre a jeggings elnevezés, ami farmer hatású cicanacit jelöl. Nincs is jobb megoldás, ha már a skinny farmer nem tapad eléggé, szerezz be egy ilyet!

A sztárok odáig vannak a farmermintájúra színezett cicanacikért, Rihannát és Kate Bosworth-ot már többször kapták le jeggings-ben. Korábban elemeztük a nyolcvanas éveket, és az akkori trendek mostani megjelenését, ez a tapadós farmerhatású naci is abból a korszakból eredeztethető. Így nem csoda, hogy a nyolcvanas évek divatjának előretörésével ez is trendi lett.

Jeggings-ek itt!

Külföldön több helyen is kapható, mint például a Top Shopban, de már itthon is megvásárolhatjátok, mégpedig a H&M-ben. Mikor legutóbb betévedtem az egyik üzletükbe, és megláttam ezt a kis hibrid ruhadarabot, csak úgy kíváncsiságból felpróbáltam... Nos, a tapasztalat az, hogy iszonyatos jó és giga hosszú lábak kellenek hozzá. Akiket ilyen adottságokkal áldott meg a sors, azoknak szuper jól áll. Ha nem túl hosszúak a lábaid, akkor még ezt egy tűsarkúval lehet orvosolni, a hosszúcombú csajok pedig csak fokozhatják a vizuális élményt egy magas sarkúval. Szóval jeggings-hez tűsarkút, egy vagány nyomott mintás rövid pólót, kiegészítőnek meg egy övet kell viselni, és biztos a siker!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások