Divat

Éjjeli portya

3891

TA csütörtök esti shopping éjszakát nevezhetjük sikeresnek, hiszen sok-sok fiatalokból álló csapat portyázott az ötödik kerületi üzletek között egy-egy tökéletes darabra vadászva. Biztosan mindenki izgatottan várja a rendezvény folytatását, hiszen a szervezők azt ígérték, ősszel újra megrendezik a Stylewalker Nightot.

Mi a Mono Fashionnél kezdtünk, már hétkor szép számmal nézelődtek vásárlók az üzletben. Hamarosan hatalmas lett a tömeg, mivel megérkezett az egyik szervezett túra csoportja. Két ötödik kerületi ingyenes városnézésen - egy Retro és egy Deluxe túrán - vehettek részt a Stylewalker Night érdeklődői.

A program szerint a Mono Fashionben nyolctól bemutatót láthattunk, persze ahogyan az már megszokott, most is volt egy kis csúszás, de ez senkit nem zavart, a jelen lévők várakozás közben pezsgőt kortyoltak, hozzá epret ettek és csevegtek. Aztán valamivel kilenc előtt kezdetét vette a bemutató a bolt és az üzlet előtt felállított sátrak között. Ízelítőt kaphattunk a Mono Fashion kínálatából, és a galériában ti is megnézhetitek, ha lemaradtatok volna róla!

Képek a bemutatóról itt!

Csapatunk következő állomása a Retrock volt, a boltba alig lehetett beférni, annyian voltak. Úgy néz ki, néhány itt élő külföldi is értesült a programról, hiszen sok idegen szót hallhattunk. Nekünk Zsófival leginkább a bőrből készült színes saruk tetszettek meg, de a kötött cuccok közül is tudtunk volna válogatni.

A Retrock után az Insitu Design Shopba tértünk be, ahol nagyon sok környezetbarát és újrahasznosított anyagból készült tárggyal találkoztunk. A gumibelsőből készült táskákért, az utazáshoz szánt papucsért és az összecsukható textil bevásárlótáskáért voltunk oda a legjobban. Kreatív összecsukható táskát aztán a következő állomásunkon, az Eclectickben is láttunk, persze a csodás ruhák, és puha pamutból készült felsők, pólóruhák és törökbugyik mellett. 

Még több kép itt!

Szorgosan begyűjtöttük mindenhonnan a pecsétet, hiszen ha megvan az öt, akkor még egy hétig vásárolhatunk húsz százalékkal kedvezőbben. Az utolsó két üzlet, amibe betértünk kicsit más árkategórián mozgott az előzőekhez képest, de ez nem meglepó, hiszen a Retrock Deluxe és a Pazicski Showroom exkluzívabb kínálattal rendelkező boltok. Az előbbiben Je Suis Belle új kollekcióját csodálhattuk meg, és a tervezőpáros egyik tagja, Kiss Tibi segített a válogatásban a vásárlóknak. A Pazicski Showroomban Pazicski ruhái mellett Vágó Réka cipőit és kistáskáit csodálhattuk meg, itt ráadásul igazi piknikhangulattal várta mindenkit. Ősszel veletek ugyanitt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások