Divat

Városi viselet

3879

A Bolt nevű üzletnek elkészült az első kollekciója, amelyet City névre kereszteltek. Mi más is lehetne a darabok alapgondolata, mint a város. Kíváncsivá tettek minket az alkotók, hogy vajon a már sokak által feldolgozott város témát, hogy is tudják most ők újszerűen és izgalmasan tálalni, de úgy gondoljuk sikerült nekik, hiszen találtunk egy-két "azonnal kell" szettet.

A holmikkal a Bolt olyan vásárlókat szeretne megcélozni, akiket valamilyen módon megérintett a város, Budapest. Mindegy, hogy itt laknak, itt tanulnak, vagy éppen csak turistáskodnak pár napot a fővárosban, de valamilyen módon átjárta őket az itt tapasztalható életérzés.

Természetesen a mintákban is a város jelenik meg. Esetenként felülnézetből láthatjuk, máskor pedig más perspektívából. A minták hangulata is eltérő, hiszen van, hogy kritikusan, van hogy a műtárgyakra rácsodálkozva szemlélik Budapestet. 

A kollekcióért klikk ide!

Nemcsak női és férfi pólókra, hanem a csajoknak ruhákra, szoknyákra és a különböző felsőkre is kerültek grafikák. A legkülönlegesebb minták a női ruhákon találhatóak, hiszen itt sokkal több volt a variálási lehetőség. A férfi felsők esetében pedig a nagy felületeknek köszönhetően teljesedhettek ki leginkább a grafikák. A Bolt tervezői a gyerekekről sem felejtkeztek el, így a gyerkőcöknek is vásárolhatnak olyan ruhákat a szülők, amelyeken ugyanazok a motívumok köszönnek vissza.

A City kollekció nagy örömünkre nem áll meg a ruháknál, hiszen kiegészítők is helyet kaptak benne. A bőrtáskáknak nemcsak a formája különleges, hanem az is, hogy alapanyagként bőrkabátokat hasznosítottak újra a tervezők, így találkozott a környezettudatosság és a design. A különböző alapanyagoknak köszönhetően a táskák tényleg egyediek és utánozhatatlanok. 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások