Közösség

Hőhullám

3883

Szinte itt van a forró, szikrázó napsütéses nyár, amit már olyan régóta várunk! Végre nyár, nyaralás, strand, lángos a tóparti büfében, új fürdőruha, napfürdőzés, nyári szerelem és szex. A sort még sokáig folytathatnánk a nyárral kapcsolatos fogalmakkal, elfoglaltságokkal, tavaly már a legtöbb témát érintettük, és akad olyan is, amit többször kiveséztünk. Nem szeretnénk ismételni magunkat, így egy csokorba gyűjtöttük a nyárral kapcsolatos cikkeket, hogy minden szempontból felkészülhessetek a legpörgősebb, legvadabb évszakra!

Nyaralás

Ha máskor nem is, de ilyenkor szinte mindenki ellátogat valahova. Akár külföldre, akár belföldre, akár három hétre, akár csak egy hosszú hétvégére mentek, tőlünk kaphattok utazási tippeket. Korábban számos belföldi várossal, hellyel megismertettünk titeket, amelyek kitűnő úticélok lehetnek pár napra, de akár egy hetet is kellemesen eltölthettek ezeken a helyeken. A Balatont mindenki jól ismeri, így nem kellett különösebben bemutatnunk Magyarország legnagyobb tavát és környékét, de azért korábban már megosztottuk veletek kedvenc balatoni helyeink listáját, és persze a jóval kisebb Velencei-tóhoz készítettünk nektek útikalauzt, sőt még egy ökostrandot is ismertettünk a tónál. A tópartok mellett néhány városról is írtunk, Henci szerelméről Pécsről, de Lilla szülővárosáról Békéscsabáról is olvashattatok a fiatalok között csak Sun citynek nevezett Szeged és Miskolc mellett.

Külföldi üdülőhelyekről olvasói cikkekben és a mi írásainkban is olvashattatok. Gozoval és Stockholmmal mi a ti írásaitokon keresztül ismerkedtünk meg, de azért mi is megpróbáltunk kedvet csinálni nektek egy-egy olyan külföldi helyhez, ahol jártunk. Tehát, ha Rómába, Isztambulba vagy éppen Münchenbe készültök ezen a nyáron, akkor klikk a linkekre, hiszen sok hasznos információhoz juthattok!

Akik nem úticél szerint szeretnétek válogatni, hanem a költségek befolyásolják a döntésüket, azoknak itt egy összefoglaló írás, ami ötvenezertől egészen háromszázezerig vázol utazási alternatívákat!

Ha megvan már, hogy hova, még korántsincs vége a nyaralás szervezésének, hiszen megannyi kérdés felvetődik. Ott van például a repülés. Az olcsó fapados légitársaságoknak köszönhetően nagyon sokan repülővel utaznak, és vannak olyanok is, akik idén nyáron szállnak életükben először a felhők fölé, nekik itt egy jó tanácsokkal fűszerezett összefoglaló a repülésről. Aztán mi a teendő, ha hátizsákkal vágunk neki a nyaralásnak? A fiatalok a legtöbbször hátizsákos túrára mennek, mert kalandos és olcsó, a Hátadon a házad című cikk erről ad hasznos infókat. Tavaly még magáról a turistáról is elmélkedtünk, turisták a világban, turisták itthon, és mi mint turisták.

Ha nyaralni nem jutsz el, akkor se búsulj, hiszen várnak a csodásabbnál-csodásabb strandok, ahol gyönyörű adoniszok szelik a habokat, legalábbis reménykedjünk, hogy ahogyan mi, ugyanúgy a srácok is készülnek a nyárra, és buzgón izzadnak a konditeremben. Strandolásról itt olvashattok bővebben, a medencék partján ránk leselkedő veszélyekről, mint a gomba, a leégés vagy a gyomorrontás pedig itt informálódhattok. Ne felejtkezzünk el a napfürdőzés ma már kötelező kellékéről sem, a napolajról. Különböző termékeket és árakat itt találtok, ha pedig már megvan a baj, tehát leégtél, akkor itt vannak néhány tuti tipp a piros bőr kezelésére.

Szex, szerelem, kapcsolat

A legtöbbünk pasival megy nyaralni, egy közös kiruccanás igazi próbája egy kapcsolatnak, elkel néhány jó tanács, hogy ne fulladjon katasztrófába az egyébként romantikusnak indult túra. Tervezgessetek, beszéljétek át, és készülj fel a konfliktuskezelésre is, ja és szexeljetek sokat, de a strandszexxel vigyázzatok, mert közel sem olyan idilli és romantikus, mint a Kék lagúnában.

Ha a csajokkal mentek nyaralni, akkor is fel kell készülni az érzelmi viharokra, hiszen a parton a koktélt szürcsölgetve a naplementében könnyebben összemelegszel bárkivel. A nyaralás alatti több szex nem csak a párokra igaz.

Kaja-pia

Nyáron előszeretettel fogyasztunk tipikus nyári kajákat, és tipikus strandos ételeket, mint például a hekk, a lángos vagy a főtt kukorica. Nincs is jobb, mint a parton a büfében kézzel enni a halat vagy a sajtos-tejfölöst. De ez az évszak is, amikor sokszor összegyűlnek a baráti társaságok valakinek a kertjében, és grillpartyt tartanak. Egy ilyen bulihoz Juli adott tippeket, tanácsokat, recepteket még az előző évben. Ha pedig faszénen sült húsok, akkor el ne felejtkezzünk a hozzájuk dukáló salátákról! Koktélozási tanácsok is elkelnek, hiszen számos szabadtéri helyen előszeretettel fogyasztunk nyaranta koktélokat.

Divat

A nyaralás, a strand és a grillpartyk mellett mi még a legjobb a nyárban? A válasz nagyon egyszerű, az, hogy lecserélhetjük a vastag ruháinkat, lenge nyári és nőies darabokba bújhatunk, azt hiszem a fiúk nagy örömére. Az új évszak beköszöntével jönnek az új trendek is, így indulhat a shopping túra. Ebben is a segítségetekre vagyunk, összegyűjtöttünk nektek miből érdemes egy-egy darabot mindenképpen beszerezni! Itt olvashattok egy divatos előrejelzést 2009 nyarára vonatkozóan! Ahogyan az előrejelzésből is kiderült hosszú ruha alapvető kelléke lesz az évszaknak, persze saruval párosítva. Tökéletes napközbeni, és esti viselet. És, hogy a strandra se kelljen a tavalyi fürdőrucitokban és napszemüvegetekben mennetek, erről is készítettünk nektek egy-egy galériát a közelmúltban!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások