Divat

Ég-bolt

3871

A következő bazárral egy időpontban, május 23-án szombaton nyílik meg a közös Cotcot-Corvintető designer bolt a népszerű szórakozóhelyen. Az üzletben egyedi ruhákat, táskákat, ékszereket és egyéb kiegészítőket lehet majd kapni, és mindezeket kreatív, fiatal tervezők készítik. A közös Cotcot-Corvintető kezdeményezésnek az a célja, hogy olyan feltörekvő tehetségeknek adjon helyet, akiknek máshol, másképpen nem lenne lehetőségük elindulni. Reményeink szerint ti, olvasók is szép számmal fogjátok mindenféle saját kezűleg készített, egyedi darabbal ellátni a boltot!

Hogyan is megy ez az egész?

A következő cotcot ruha cserebere május 23-án lesz a tetőn, akkor nyílik a bolt is. Ha vannak egyedi készítésű ruháitok, táskáitok vagy éppen ékszereitek, és szívesen árusítanátok őket, kipróbálnátok magatokat tervezőként, akkor hozzátok be ezeket! A bazár előtt még 20-án, 21-én, és 22-én is este nyolc órától tizenegy óráig vihetitek be az egyes darabokat. Természetesen utána is átveszünk cuccokat, hiszen a bolt folyamatosan üzemelni fog, nem csak akkor, amikor a cserebere van. Tehát később is várjuk kezdő csaj, fiú designerek jelentkezését! Menjetek bátran érdeklődni a ruhatárba nyitvatartási időben!

Az általatok készített és bevitt darabokat Lilla (nem a mi Lillánk, hanem a bolt üzemeltetője) átnézi, majd eldönti, hogy belefér-e a profilba. Amennyiben az áru átment a rostán, akkor megállapodtok az árban. Fontos, hogy a szetteket, kiegészítőket, szóval mindent - a már máshol megszokott módon - bizományba vesz be az üzlet, tehát az árat eladás után kapják meg a tervezők. Minderről természetesen írásban állapodnak meg a felek. Kis ismertetőjüket, prospektusukat, névjegykártyájukat vagy szórólapjukat a designerek elhelyezhetik termékeik mellett, így a kreatív tervező nevét, márkanevét többen is megismerhetik.

A bolt előre láthatólag hétfőtől szombatig este hattól a party végéig, hajnalig lesz nyitva, így suli és munka után még az esti buli előtt is vásárolhattok, ha pedig marad keret, akkor akár a buliból is távozhatsz egy új felsővel, táskával vagy éppen fülbevalóval.

Cotcot pólók

Sajnos egy rossz hírt is meg kell osztanunk veletek, mégpedig, hogy a bazárkor még nem lesznek kaphatóak a már korábban beharangozott cotcotos pólók! Természetesen, ami késik nem múlik, csak egy kicsit kicsúsztunk az időből! Amint készen vannak a különböző fazonú, különböző színű és eltérő mintájú cotcot pólók - tényleg lesz miből válogatnotok -, azonnal megvásárolhatóak lesznek a Cotcot-Corvintető boltban. Itt, az oldalon is értesítünk majd erről titeket, de ha arra jártok, érdemes benézni az üzletbe is!

Turi

Megnyílik az üzlet turkáló része is, ahol ötszáz forint befizetésével annyi ruhát vihetsz el, amennyit csak tudsz! Ráadásul a befizetett ötszázast még le is ihatod a pultban, így tényleg nem kerül semmibe, és sok jó cuccal lehetsz gazdagabb.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások