Divat

Kedvcsináló vásárláshoz

3865

Kedden megtartották a Stylewlaker Night sajtótájékoztatóját, biztos vagyok benne, hogy azóta a jelenlévők még jobban várják a 21-én este megrendezésre kerülő shopping éjszakát! A sajtótájékoztatón megjelent néhány üzlet képviselője, és természetesen az egyik főszervezőnek számító Mono Fashiontől többen is jelen voltak. Láthattunk divatbemutatót, és egy kis ízelítőt hallhattunk a programból, amit már korábban nektek is vázoltunk!

Vegyük át még egyszer, hogy miért is érdemes eljönnötök! Húsz százalékos akció lesz ezen az éjjelen minden ötödik kerületi designer boltban, valamint, ha ezen az éjszakán öt különböző üzletből beszerzeztek öt pecsétet, akkor még egy hétig vásárolhattok olcsóbban! Megéri, hiszen egy limitált szériás egyedi, magyar designer darabbal lehettek gazdagabbak húsz százalékkal kedvezőbben! Ezen kívül lesznek kiállítás megnyitók, és szinte mindenhol DJ-k fogják nyomni a vásárlás alá valót. A legtöbb üzlet ezen az estén megvendégeli valamivel a vásárlókat, és természetesen még megannyi meglepetésről suttogtak a szervezők, persze mindenre csütörtökön fog fény derülni!

Ha szeretnél kicsit másképpen szórakozni csütörtök éjjel, csodaszép ruhák, és hozzád hasonló divatfanatikusok társaságában, akkor gyere el, mi ott leszünk még a Csendesben megrendezésre kerülő éjfél utáni zárópartyn is! A Mono Fashion egyébként divatbemutatóval is készül a vásárlási lázzal teli éjszakára, így a sajtótájékoztatón láthattunk egy minibemutatót, amelynek a képeit megnézhetitek a galériában.

Képek a bemutatóról itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások