Divat

Palackozott divat

3826

Még április elején a USE és a Coca Cola Light közösen szervezett póló tervező akciója indulásakor hívtuk fel a figyelmeteket erre a kreatív versenyre. Az április 6-án kezdődött online tervezési program keretén belül azóta tizenhétezer pólóterv készült el mintegy tízezer regisztrált magyar felhasználónak köszönhetően. A verseny nagy, de nyugalom, május 31-ig még mindenkinek adva van a lehetőség, hogy megtervezze az egyik győztes, forgalomba kerülő pólómintát!  A hello you collection néven futó kezdeményezéssel a Coca Cola Light az olyan fiatal nőket akarja megcélozni, akik nem félnek a kreatív tevékenységektől, és divattervezőként is szívesen kipróbálnák magukat, ha te is ilyen vagy, akkor klikkelj és tervezz!

Kipróbáltuk

Egyik nap egy reggeli keretében a Use tervezőivel együtt mi is kipróbálhattuk az internetes tervezői felületet, és kiélhettük kreativitásunkat. A nagyon is könnyen használható program szinte végeláthatatlan számú póló tervezését teszi lehetővé, tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. Mivel ahány nő annyiféle ízlés, már a pólótervezés elején választhatunk a sportos, az elegáns, a romantikus, az utcai vagy az extravagáns stílusok közül. Órákon keresztül lehet bámulni a monitort, és variálni a mintákkal, fazonokkal, formákkal és színekkel, nagyon szórakoztató.

A nyertes pályamunkákból egy mindenki számára elérhető kollekció jön létre nem kis hírnevet hozva ezzel az eddig lehet, hogy ismeretlen kreátornak, és e mellett a nyertesek öt darab felsővel, valamint egy százezer forintos személyre szabott USE unused szettel lesznek gazdagabbak.

Tervezgetők, pólók és a palack itt!

Egyedi palack

Miközben mi is belekóstolhattunk az online tervezői felületen a divattervezésbe, megtekinthettük a Coca Cola Ligth történetében az első magyar limitált szériás alupalackot is. A Tweed light névre keresztelt csomagolást a USE unused tervezői alkották meg. Hatalmas megtiszteltetés egyedi palackot tervezni a cukormentes colának, hiszen külföldön már olyan világhírű kreátorok álmodták újra az üveget, mint például Manolo Blahnik, Roberto Cavalli vagy Nathalie Rykiel.

A csillogó szürkés-ezüstös tyúkláb-mintás köntösről a következőt mondta Tóth András, a USE egyik tervezője: "Próbáltunk „ruhás” szemmel közelíteni ehhez a palackhoz. Ez a tyúkláb-minta abszolút klasszikus, az ötvenes-hatvanas évek francia divatjából származik és a mai napig jelen van. Miután mi nagyon sokszor dolgoztunk olyan elemekkel, amelyeket az ötvenes-hatvanas évekből emeltünk át a mába, ezért kézenfekvő volt olyan mintát keresni, amely ebben az időszakban alakult és élte virágkorát. Szerintem külön jót tesz a palacknak, hogy ezt a nagyon organikus, ívelt felületét megtöri egy viszonylag geometrikus minta."

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások