Divat

Legyél Stylewalker!

3800

Mi jobb a vásárlásnál? Aki rávágja, hogy semmi, az még nem hallott a Stylewalker Night rendezvényről, hiszen ez egy shopping éjszaka hatalmas akciókkal, programokkal, kiállításokkal és természetesen egy fergeteges záróbulival olyan emberek társaságában, akik hozzád hasonlóan imádják a magyar kreátorok termékeit!

Ha eddig nem is sejtettük, hogy a főváros ötödik kerületében milyen közel helyezkednek el a hazai, tehetséges tervezők boltjai, akkor most biztosan egy életre megjegyezzük! Most ugyanis összefogtak az üzletek, és május 21-én, csütörtökön megrendezik a Stylewalker Night névre keresztelt, bulival, kiállításokkal, éjféli piknikkel, illatfelismerő versennyel (Le Parfume - Cukor u. 1.) tarkított shopping éjszakát. Az estére a koronát a Csendesben kerülő záróbuli teszi fel!

Nem csak a számos különleges program miatt lesz érdemes ellátogatni ezen az éjjelen az üzletekbe, hanem azért is, mert vannak olyan tervezők, akik direkt erre az alkalomra hoztak ki új kollekciót, sőt még akciókkal is várnak benneteket! Ha a rendezvény flyerét öt üzletben lepecsételteted, akkor nem csak 21-én éjjel, hanem a következő héten is megkapod a húsz százalékos kedvezményt a boltok egész kínálatára! (A pecsétet akkor is megkapod, ha nem vásárolsz semmit az adott üzletben.)

Az Eclectickben (Irányi u. 20.) kiállítás megnyitót és DJ settet láthattok és hallhattok, KILLBERT vs SAKAL várja a vásárlókat, a Retrockban (Ferenczy u. 28.) pedig psychedelic-rock-indie stílusban fog nyomulni Veszéjes vs Lada. A Formában (Ferenciek tere 4.) is egész este DJ nyomja majd a vásárlás alá valót.

Az Innoshopban (Kecskeméti u. 8.) Ajtai Tamás, a Retrock Deluxe-ban (Henszlmann Imre u. 1.) Novák Juli kiállítását nézhetjük meg vásárlás közben, Szép Szidónia showroomjában (Kirakodás Molnár u. 5.) pedig Ember Sári fotóival ismerkedhetünk meg. Egyszóval vásárlás közben még más művészeti ágazatok alkotóival is szélesíthetjük ismereteinket.

Az Insitu Design Shopban (Múzeum krt. 7.) rejtélyes, Éjszakai suttogás nevet viselő program hívogat mindenkit, a nyalókamókás Lollipop (Váci u. 45.) mi mással is készülhetne, mint cukorkás standdal a SUGAR! design cukival együtt. A Pazicski Showroomban (Henszlmann Imre u. 3.) éjféli piknikben lehet részünk, ha nem teltünk volna meg a SUGAR! Shopos finomságokkal, de azért módjával, mert a Mono Fashionnél (Kossuth Lajos u. 20.) a divatbemutató mellett egyéb nyalánkságok is szerepelnek a tervben.

Az előbb felsoroltak természetesen csak az ízelítők voltak, még megannyi program vár titeket a rendezvényen! Ha kedveled a magyar tervezőket, és ráadásul hatalmas kedvezménnyel akarsz a kreálmányaikhoz jutni, valamint szívesen töltesz egy estét a hozzád hasonló divatfanatikusokkal, akkor mindenképpen ott a helyed! Mi ott leszünk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások