Divat

Pucéran a Vogue-ban

3794

Igazán meglepő, kissé pikáns, de egyáltalán nem közönséges címlappal jelentkezik az angol Vogue júniusi száma. Az egész lapot az emberi testnek szentelik, ennek jegyében már a borítón is Natalia Vodianova látható pucéran, akárcsak az egyik belső anyagban. A lényegi részeket természetesen jókora feliratokkal kitakarják, így inkább művésziek a Mario Testino által készített fotók, mint közönségesek.

Érdekes ötlet egy divatmagazintól, hogy ruha nélkül szerepeltet egy modellt a fedőn, és egy belső anyagban, hiszen a divat bibliája az öltözködésre, a ruhákra épül. Még inkább meglepődünk a címlap láttán, amikor megtudjuk, hogy a modell mindössze huszonöt éves, és ami még durvább, hogy már három kisgyermek anyukája, hiszen egyáltalán nem látszik rajta.

Az orosz származású Natalia életútja mesébe illő, a család szegény anyagi körülményei miatt már tizenegy éves korától kezdve besegített édesanyja zöldségesében. Tizenöt évesen elköltözött otthonról, majd modelltanfolyamokra kezdett járni. Tizenhét évesen egy ügynökség szerződést ajánlott neki, ekkor tanult meg villámgyorsan angolul, és költözött Párizsba, ahol egyből beindult a karrierje. Dolgozott a Guccinak, a Chanelnek, Cavallinak, Marc Jacobsnak, a Louis Vuittonnak és az Yves Saint Laurentnek, és szerepelt a Pet Shop Boys I get along videoklipjében is, nem csoda tehát, ha SuperNova a beceneve.

Első gyermekének tizenkilenc évesen adott életet, férjével, az ingatlanmágnás Justin Portmannel 2002-ben házasodtak össze. Szerencsés, mert a szülés nem törte ketté karrierjét, sőt, inkább dobott rajta: a szülés után a fiatal szervezet még inkább lefogyott a fokozott igénybevételtől. A modell azóta még két gyermeknek adott életet, így most már két fia és egy lánya van.

Natalia egyébként már korábban is szerepelt a Vogue címlapon, 2006-ban lányával együtt mosolyogtak ránk a francia kiadás borítójáról, 2007-ben pedig második fiával volt terhes, amikor az orosz magazin számára fotózták.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások