Divat

Sztárok az AIDS ellen

3783

A H&M ruházati üzletlánc ebben az évben is elindítja Designers Against AIDS (DAA) névre keresztelt kampányát. A kampányhoz limitált szériás pólók, pólóruhák tartoznak, amiket zenészek népszerűsítenek. A kampány sztárjai között idén olyanokat találunk mint Katy Perry, Roisin Murphy, Estelle, Yoko Ono, Dita Von Teese, Cyndi Lauper és a Tokio Hotel, akik plakátokon népszerűsítik a darabokat.

Az üzletlánc a fiatalok figyelmét szeretné felhívni a kampánnnyal az AIDSveszélyére és a védekezés fontosságára. A márka célközönsége a fiatal generáció, ezért a sztárok közreműködésével biztosan eljut a tinédzserekhez az üzenet. A figyelemfelhívás mellett jótékony célt is szolgál a kollekció. A száz százalék pamutból készült pólókból befolyt összeg huszonöt százalékát fordítja az üzletlánc az rettegett betegség elleni küzdelemre. 

A lányoknak és fiúknak szánt pólók ára 9,99, a pólóruháké pedig 14,99 font lesz, így széles a potenciális vásárlók köre, ráadásul a nyolcvanas évek stílusában készült, neonszínekkel tarkított darabok biztosan kelendőek lesznek. A limitált kollekció 2009. május 28-tól kapható, arról sajnos nincs információnk, hogy nálunk is megjelennek-e, lesznek-e, és ha igen, melyik üzletekben.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások