Közösség

Menjetek el otthonról!

3792

Nem is mondjuk miért ne ülj ott, tudjátok a tévé az bizony káros! Tehát ha főváros, akkor a péntek elég erős lesz. Már délután négyre ki lehet osonni a Budapesti Pálinkafesztiválra a Városház térre, ahol Roy és Ádám pengetget, meg énekel, aztán Takáts Eszter és a Gumizsuzsi hoz minket nyári hangulatba. Közben megannyi féle és fajta pálinkát meg is kóstolhatunk. Ha már eléggé becsíptünk ahhoz, hogy elviseljük a tiniket egy koncert erejéig, akkor irány a ZP, mert ott Magashegyi Underground koncert lesz háromszázért, de lesznek vagy háromezren. Ha ők végeztek, szerintem fogd menekülőre, és lazulj le egy kis minimál technóval az A38 tetején, ahol a hírhedt antropos.hu DJ-k: Cheeky és Metha, Out of Sync, VJ Flux (Praxinoscope) lépnek fel. Elég a ringatózásból, irány a belváros, persze már hajnal van, de egy kis popsirázás még belefér a Corvinon Deck Attack - Infra Ghandi, Cyborg Templar - partyra, nem? Ha valami urbánusabb vonalra vágytok, a Takáts Eszter koncert után,ne menjetek messzire, csak a szomszéd utcában található Merlinben. Elég különleges party lesz ott, ugyanis.

A 2ManyBloggas3 buli harmadik eresztését ezúttal a Kunk és a Kollektiva közösen hozzák tető alá. A résztvevő kúl-mutató blogok: BPfashion, Daily Best, Gumipop, Kollektiva, Kultplay, Kunk, Lángoló Gitárok, Mashkulture, Mindennapi, Ourstyle, Pazar Cuccok, Pop Filter és SoFaking Fascinating. A budapesti blog-buli témája az ÉLŐ együttműködés. A résztvevő divattal, művészettel, pop- és tárgykultúrával illetve zenével foglalkozó blogok többféle módon is alakítják az eseményt. A Merlin falaira az általuk beküldött képek vetülnek, előre elkészített videóikból pedig a vj élőben mixeli a vizuált. A bloggerek kipróbálják magukat a dj-pult mögött is: ők biztosítják a zenét a külső teremben. A nagyteremben a szórakoztatás-felelősök a házigazdák, a bűnös örömök + a smart electro előfutárai, a Kunk, a rave hazai királyai, a Kollektiva és nem utolsósorban az indie-őrség Gumipop. Különleges vendég a pozitívan őrült Datascent formáció és Eron a Mizantrop zenekarból. A bulin körbejár majd egy iPhone, amellyel bárki élőben blogolhat az esemény Twitter-oldalára.

Amilyen erős a péntek, olyan gyenge a szombat. Érdemes megint pálinkával kezdeni a Városház téren, Besh o droM lesz nyolctól, ott meg lehet beszélni, hogy milyen volt a HuMuSz-ban a Nulla Hulladék Nap és Komposzt Ünnep. A Nulla Hulladék Napon magad is meggyőződhetsz arról, hogy nem kell ahhoz fejre állítani az életed, hogy környezettudatosabb légy! Jó kis programok lesznek itt, egészen sötétedésig, akár gyereket is vihetsz magaddal! Na, de térjünk vissza a zenés szórakozáshoz! Lick The Click! Summer Edition buli lesz az A38 tetőteraszán. Romlott eklektika, neurotikus romantika jellemzi a Lick the Click! esteket, ahol garantáltan talál magának ingert fül, láb, agyhullám és mosolyért felelős arcizom is. Ha itt kifulladtunk, akkor megint zárjuk a napot a Corvinon, ahol FutureCop (UK), The Kunk DJ-k lesznek! Ezek a zenék jók! A Sohoban meg Szandi, de tényleg... 

Ja és, hogy mi van a vidéki városokkal! Őszintén? Semmi. Sehol semmi. Légyszi kommentezzétek, amit még fontosnak tartotok!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások