Szépség

Üvegbe zárt citrusfélék

3752

A nyár beköszöntével nem csak ruhatárunkat cseréljük le, de kozmetikai cuccainkat is. Beszerzünk néhány naptejet, arckrémet és nap ellen védő ajakápolót, és még sok minden mást, lecseréljük például a parfümünket is. Egy pörgősebb, vidámabb, napsütéses évszakhoz egyértelműen más illat illik, mint az előtte lévő szezonhoz. Lányoknak és most a fiúknak is ajánlunk egy-két permetet a nyárhoz, a nyárra. A különböző bemutatott illatokban az a közös, hogy mindegyikben megtalálhatóak kisebb vagy nagyobb mennyiségben citrusfélék.

Diesel - Fuel For Life

A Diesel 2009 nyarára a már jól ismert, és általunk is bemutatott Fuel For Life illatának egy édesebb, de mégis könnyedebb variációjával lepi meg a vásárlóit. A permetet készítői a nyári koktélokhoz hasonlítják, amelyek egy forró estén felfrissítenek minket, és tényleg, megszagolva a parfümöt egy nyári vízparti buli hangulata jut eszünkbe. A csajoknak szánt Fuel For Life Summer Edition-ben egy kis, a citrusfélék közé tartozó bergamotot, narancshéj illóolajat és jázmint adtak a készítők. Akik szeretik a kissé édeskés illatokat, azok biztosan kedvelni fogják, mert ez valóban egy pörgős, igazán csajos parfüm. Egy hetvenöt milliliteres üveg 13.800-Ftért vásárolható meg.

A fiúknak szánt kreáció valamivel olcsóbb, a hetvenöt milliliteres akvatik üvegben kínált parfüm13.100-Ft. A srácoknak nyárra a Diesel szakemberei zöld ververint, ánizst és például fás összetevőket kevertek össze. Mindkét nem illata 2009 májusától lesz kapható a kiemelt parfümériákban.

Armani Code - Summer

Az Armani Code is készül különleges illatújításokkal a nyárra mind a férfiaknak, mind a nőknek. A férfiaknak készült parfümöt a fás és citrusos összetevők alkotják, van benne grapefruit, citrom, pézsma, calone, olívalevél, tárkony, rózsa és cédrusfa.

Az Armani szakemberi is egy citrusféléhez, pontosabban a narancsvirághoz nyúltak, elmozdítva ezzel a nőknek szánt kreációjukat a virágosabb felé. A narancsvirágon kívül még számos más összetevő alkotja a parfümöt, mint például vanília, körte, jázmin, gyömbér és pézsma. Ez a kevésbé édes, jobban frissességet és olyan tisztaságot sugalló illat jött be nekünk a legjobban.

Diesel - Only The Brave

Legvégül pedig ejtsünk szót a Diesel Only The Brave illatáról, amelyet erős és hős férfiaknak kínál a márka. A koncepciót már az üveg is jól tükrözi, amely egy ökölbe szorított kezet formáz. A harmonikus egységet teljesen különböző férfias illatok alkotják mint citrom, viola, fás cédrus, koriander, mandarin és például narancs. Ez a permet valóban friss, nyárias, de ugyanakkor férfias is. Tessék kipróbálni, illatozzon az a pasi!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások