Divat

A pasi ruhát vesz - neked

3785

A pasik jól mellé tudnak fogni az ajándékvásárlással, feltéve, ha nem felejtették el a szülinapunkat, a névnapunkat, a Valentin-napot, az évfordulót, a karácsonyt, és vettek egyáltalán valamit.

Gondolom mindenkit ért már sokkoló élmény, amikor kibontva a jobb esetben becsomagolt meglepetést csalódott, sőt egy percre talán ki is ábrándult, hiszen átfutott az agyán az a gondolat, hogy tényleg ennyire nem ismer... A virágokkal, csokikkal, apróságokkal még talán nem is lőnek annyira mellé, a legnagyobb tragédiák akkor következnek be, amikor ruhával lepnek meg minket, persze a mi vagy a legjobb barátnőnk megkérdezése nélkül... Ismerős? Ti is kaptatok már ruhát pasitól?

Nem is tudjuk, mi visz rá egy pasit arra, hogy egyes egyedül ruhát vegyen a kedvesének, hiszen általában a csaj méreteivel és egyáltalán a női konfekciómérettel sincsenek tisztában a teremtés koronái. Biztosak vagyunk benne, hogy a vígjátékokból jól ismert fehérneműboltos jelenet, amikor a fiú a kezével mutogatja a barátnője méreteit vagy valamelyik eladóéhoz hasonlítja, netán valamelyik vevőéhez, számtalanszor előfordult már a valóságban is…

Szóval melltartót és bugyit inkább ne, hiszen baromi ciki, ha nagy a kosárméret, vagy éppen kicsi, a barátnő tuti elkezd agyalni ezen... Más ruhadaraboknál még talán működik az a hasznos módszer, hogy a srác lelesi a csaj hasonló ruhadarabjairól a méretezést, a melltartóknál viszont szinte biztos a bukás. A méretmeglesés minden esetben veszélyes, hiszen általában márkánként, fazononként, szezononként változik a méretskála, még sokszor mi is mellélövünk, és a harmadik felpróbált darab lesz a befutó.

Tehát a méret terén nagyon könnyen mellé lehet fogni, de ha a srác mégis ruhát akar ajándékozni, amit egyedül vesz meg, akkor maradjon a felsőknél, talán annál a legkisebb a bebukás veszélye.  Egy farmer fazonját, számát jól el kell találni, hogy csinosan álljon, egy ruhánál vagy blézernél szintén, viszont a sztreccses fölsők egész jól idomulnak.
Persze a méret mellett ott van még a fazon, a szín és a minta is. Hiába bújjuk havonta a női magazinokat, még mi is nehezen keveredünk tisztába a trendekkel, akkor egy srác hogyan tudna olyat választani, ami divatos és illik az egyéniségünkhöz. Vagy úgy gondolják próba szerencse?

Azt hiszem a legjobb módszer, ha közös vásárlásnál kifigyelik mi tetszik a barátnőjüknek - a legjobb, ha fel is próbálja, hiszen akkor a méret is tuti -, majd később a pasik visszamennek, és megveszik titokban. Az előbb említettnél  egyértelműen még tutibb, ha a pasi szövetkezik a legjobb barátnővel, sőt még jobb, ha több barátnővel, és az ő koordinálásuk alatt hajtja végre a vásárlást. Szerintetek?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások