Divat

Napszemüveges cikk

3694

A napszemüveg vásárlás legalább olyan tortúra bír lenni, mint a fürdőruhás kör, meg kell találnunk a nekünk leginkább előnyös darabot az éppen aktuális trendeknek megfelelő szemüvegek közül, és a minőség-ár érték arányt is el kell találnunk!

Ma már számos helyen vehetünk napszemüveget a ruházati üzletektől kezdve az optikákon át a márkaboltokig mindenütt, s újabban már a magyar tervezőktől is vásárolhatunk szemcsiket. A választék óriási, dönteni pedig még nehezebb! Legyen csinos, legyen divatos, álljon jól nekünk, és persze nem utolsó sorban a naptól is kellő mértékben óvjon, hiszen a napszemüvegeket a divat mellett a szemünk szikrázó napsütéstől való megóvása miatt viseljük ugye.

Fontos, hogy ne vegyünk olcsó és silány minőségű darabot, hiszen tartósan viselve az még akár árthat is. Ha csak a látható fényt szűri ki az olcsó szemüveg lencséje, akkor a pupilláink kitágulnak, és még több káros sugárzás jut a látószervünkbe. A lencse alakja is fontos, hiszen ha az torzít, akkor akár fejfájást is okozhat.

A jó napszemüvegeknek majdnem teljes mértékben ki kell szűrnie a káros sugarakat, valamint csökkentenie kell a szemünkbe kerülő fény mennyiségét, viszont elvárás még az is, hogy az eltérő színeket egyenletesen szűrje. Tehát ne csak a divatot tartsuk szem előtt, áldozzunk rá, ne ezen spóroljunk! Szerezzünk be egy jó tokot a napszemüveghez, így megnövelhetjük az élettartamát, és hátha elhagyni is nehezebben fogjuk! Vásárlás előtt, ízelítőnek nézzétek meg a galériában összegyűjtött napszemüvegeket!

Napszemüvegek itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások