Divat

Lődd be magad Mischa Bartonnal!

3696

Újabb fejezet a stílusleső "Lődd be magad" című rovatunkban! Ezúttal egy "hippi" lányt elemzünk, aki foglalkozását tekintve egyébként színésznő. Na de nézzünk aktuális öt állításunkat!

1. Szereted, ha egy extra magas tűsarkú kecsesebbé tesz!

2. A kissé hippis, etnós, népi motívumokkal megfűszerezett szetteket kedveled!

3. A fejpántként hasznosított kendő szinte mindennapos viselet nálad!

4. Vallod, hogy a kevesebb néha több, sosem esel túlzásokba, nem aggatsz magadra egyszerre mindent! Jó érzéked van a megfelelő kiegészítők kiválasztásához!

5. A hajad természetesen omlik a válladra, maximum egy kis hullámmal bolondítod meg!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk egy olyan fiatal színésznő, akinek az elmúlt években előttünk forrt ki a stílusa, szinte a nézők szemei láttára nőtt fel. Egyénisége végig megmaradt, amit az öltözködésével is jól tükröz, de finomodott, nőiesedett. Ma Mischa Barton-t, a Narancsvidék sztárját vettük nagyító alá, azt hiszem a fiúk legnagyobb örömére! Mischaról érdemes példát venni, hiszen egy mosolygós természetes szépségről van szó!

Mischa Barton stílusa képekben itt!

Ki is Mischa Barton?

Mischa Barton 1986. januárjában született angol és ír származású szülők gyerekeként. Van két lánytestvére, Hania és Zoe Barton. Már nyolc évesen színpadra lépett a Broadway-n. Aztán tíz évesen, 1996-ban kapta meg első filmes szerepét egy televíziós szappanoperában, az All My Children-ben, ahol Lily Montgomeryt alakította. Ezt 1997-ben a Gyepkutyák című tévéfilm követte, majd számos más alkotás. A nagy áttörést és a világméretű ismertséget természetesen Marissának köszönheti, ugyanis az ő karakterét alakította a 2003-ban indult Narancsvidék című tévésorozatban. Azóta Mischa karrierje ível felfelé, nemcsak sorra kapja a szerepajánlatokat, de saját táska kollekcióját is bárki megvásárolhatja az asos.com-on, és több magazin címlapján is szerepelt, többek között egy pikáns fotóval az angol Cosmopolitan borítóján.

Sorozatunk előző részei:

Lődd be magad Varga Zsuzsával!

Lődd be magad Alison Goldfrappel!

Lődd be magad Roisin Murphy-vel!

Lődd be magad Sarah Jessica Parkerrel!

Lődd be magad Scarlett Johanssonnal!

Lődd be magad Katie Holmes-szal!

Lődd be magad Gwen Stefanival!

Lődd be magad Rihanna-val!

Lődd be magad Juliett-tel!

Lődd be magad Agyness-szel!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások