Közösség

A hangosan dugó lány

3705

Folyó év áprilisában egy brit asszonyt kettőszáz fontos pénzbüntetéssel súlytottak, amiért szomszédai nyugalmát többször megzavarta hangos házaséletével. Magyarul falakat rengetően sikoltozott. Ezen aztán jól elgondolkoztunk, mert hát ugye kivel nem történt már meg, hogy kicsit kiengedte a hangját, és biztos lehetett benne, hogy na ezt most a fél lakótelep/kerület/utca/bérház/koli/család hallotta. Vagy éppen fordítva. Városban élni egyet jelent az intim szférába való akaratlan behatolással, tuti, hogy mindenki hallott már valakit szexelni lakókörnyezetében.

Mikor még Buda járdáit koptattam, velünk szemben lakott a hangosan dugó lány. (Tudom, tudom, nőietlen és otromba ezt a szót használni...) Ő volt pályafutásom alatt a leghangosabb, a szemközti házban lakott, és bár két fasor és egy úttestnyi távolság választott el bennünket, valami fura akusztikus folyosó miatt mintha édeshármasban töltöttük volna a pásztorórákat, bár én jellemzően párnával a fejemen.

Később aztán, mikor barátnőmnél húztam meg magam a szakdolgozatírásos remeteség idejére, szintén a szomszéd lány, ám ez esetben falszomszédlány szexuális életét kísérhettem figyelemmel. Jellemzően hajnali kettő és három között kezdett neki, és nemcsak sikoltozott, nyögött, óigenezett, hanem még a falat is döngették. Igazán meghitt volt. Barátnőm jó egy évvel később egy este boldogan hívott fel, hogy végre rendbejött a csaj nemi élete, mert hosszú idő után ismét beindult a hangzavar.

Tény, hogy sokszor kellemetlen és kínos végighallgatni két vadidegen aktusát - bár jellemzően csak a csajszikat hallani, úgy tűnik a pasik tényleg mindenhol kussolnak. Élből azt gondolná az ember, ha még nem volt ilyen helyzetben, hogy ez izgató, pedig legtöbbször egyáltalán nem az. Maga a szex sem biztos hogy olyan szép, ha kívülről nézed, ha nem te vagy benne, és ha nem tökéletesre koreografált, hanem inkább élvezetes. Hülye fejeket vágunk, hülye pózokban vagyunk és hülye hangokat hallattunk. Ez van.

Megannyi ember hallottam már szexelni, de nem tudom elképzelni, hogy a rendőrséghez forduljak. Mondjuk azt sem, hogy szóljak. És persze azt sem, hogy nemlétező pár éves gyerekeimnek elmagyarázzam, mit is csinálnak a szomszéd nénivel. Te feljelentenél?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások