Divat

Cseh Évi tavasza

3649

Már februárban bemutatkozott Cseh Évi téli kollekciójával a Mono Fashionben, akkor írtunk is a masnikkal díszített kreációiról! A sötét tónusú tél után Évi friss pasztell színekkel ünnepli az új szezont! Az új Cseh Évi szetteket a Mono Fashionben nézhetitek meg, és meg is vásárolhatjátok azokat. A visszafogott, de mégis fiatalos színek, a minimalista, de mégis különleges szabásvonalak minket nagyon megfogtak! A pikkelyszerű ruhát kérjük szépen!

A kollekció

A kollekció színei a legfeltűnőbbek, tökéletesek a színkombinációk! A tavaszias árnyalatok mellett felfedezhetünk egy-egy olyan karakteresebb színt is a ruháknál mint például a sárga, a kék és a zöld. Az outfittek egyesítik a laza eleganciát és a humorosságot. A szabásban minden esetben van valami rafinéria, a minden darabnál megtalálható ívelt formák teszik egységessé a kollekciót, teremtik meg a kapcsolatot az egyes szettek között. A legtöbb ruha a hétköznapokra lett tervezve sportosan elegáns stílusban, de bizonyos darabok, bizonyos kiegészítőkkel az esti buliban is viselhetők. 

Cseh Évi tavaszi szettjei itt!

A tavaszi kollekcióról Évi a következőket mondta: „A tavaszi kollekciómat mind jellegében, mind színvilágát tekintve meseszerűre, kicsit szürreálisra terveztem. Visszaköszönő motívum a hal, a pikkelyforma, a ruhák több részleteiben pedig visszatérnek az íves, lekerekített formák. Ez a kollekcióm nagyon friss, vidám, laza és egyben nőies is. Anyagokban és fazonokban a kényelemre helyeztem a legnagyobb hangsúlyt; vékony, nyári anyagokat választottam; ilyen a pamut, a viszkóz, a ballon és a tüll. A formák, a vonalvezetés és a színek mind elég változatosak, de a mesebeli, kicsit szürreális, talán picit romantikus hangulat mindegyik modellnek védjegyévé vált.“

A galériában a lookbookhoz készült képekből láthattok ízelítőt, amelyek Ágota (Art Modells) és a fotós, Pejkó Gergő közreműködésével készültek. Mindenképpen érdemes benézni a Mono Fashionbe válogatni, hiszen a kollekció limitált darabszámú és egyedi! Siessetek, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy hamar el fogják kapkodni Cseh Évi ruháit! Jó hír, hogy már beválthatóak a téli szettek vásárlása során kapott kuponok is!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások