Divat

Szexisen laza

3647

Minden lány csinált már olyat, hogy egy a pasija szekrényéből kikapott ruhadarabot vette magára. Talán a legáltalánosabb az, hogy a srác boxeralsójában alszunk, vagy az ő pulóverében töltjük a hétvégét otthon. Azért vannak olyan esetek is, amikor ennél tovább megyünk, és a csávónk kockás ingét kapjuk magunkra ruhaként egy széles övvel, magas sarkúval és leggings-szel párosítva, és abban megyünk partyzni. Aztán biztos történt már egyes lányokkal olyan is, hogy a pasi farmerját húzták fel abban a vészhelyzetben, hogy "Jajj, nincs egy göncöm se!"...

Az utóbbi időben egyre inkább elszaporodtak azok a sztárok, akik úgynevezett "boyfriend jeans"-t viselnek. Ezek a darabok pont úgy néznek ki mintha a barátod szekrényéből szedted volna ki. Szerencsére ma már nem kell kifosztanod a pasid ruhatárát, hiszen a márkák készítenek kifejezetten fiús nadrágokat nőknek is. Olyan sztárok mint Katie Holmes, Victoria Beckham vagy Dukai Regina szívesen hordanak férfias farmert, bebizonyítva, hogy igenis lehetsz lazán szexi egy ilyenben is. Legújabb filmje forgatása során pedig Scarlett Johansson is beállt a "boyfriend jeans"-esek táborába. A sztárparádét felvonultató Nem kellesz eléggé című romantikus vígjátékban Scarlett egy legendás Levi's 501-est viselt.

Pasis nacik csajokon itt!

Tehát ha 2009-ben lazán szexis akarsz lenni, akkor a legjobb, ha azonnal beszerzel egy fiús szabású farmert. Mielőtt elrohannál a boltba, vagy mielőtt felkapnád az újonnan lőtt nacit olvasd el a Levi's négy jótanácsát ezzel kapcsolatban.

1. Hajtsd fel a farmered úgy, hogy az épp a bokádig érjen.

2. A "boyfriend jeans"-t lent kell hordani a csípőn, így szinte mindenki felveheti, mert vékonyabbaknak és teltebbeknek egyaránt jól áll.

3. Gondold át, hogy mit párosítasz a fiús farmeroddal. Ahhoz, hogy a megjelenésed egyszerre legyen kényelmes, hétköznapi és mégis nőies, a legjobb, ha megmaradsz a szűk felsőknél és a nőies cipőknél.

4. Ha úgy döntesz, hogy a fiús farmert férfias darabokkal párosítod, mint például egy kigombolt pamuting, gondoskodj arról, hogy megmutasd nőies vonásaidat, mondjuk, emeld ki a derekadat egy övvel, vegyél fel egy merész cipőt és egészítsd ki az egészet néhány vaskos karkötővel.

A mi plusz egy jó tanácsunk pedig, hogy ha a női részlegen nem találsz magadnak megfelelő darabot, akkor nyugodtan menj át a férfi részlegre!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások