Divat

Legendák pólókon

3598

A Springfield márka oly sokakhoz hasonlóan valami különlegességgel rukkol elő ebben a szezonban, limitált szériás pólókat dob piacra. Április 15-től az összes hazai Springfield üzletben kaphatóak azok a férfiaknak szánt pólók, amelyeken a legendás, húsz évet felölelő dupla trilógia a Star Wars és az animációs sorozat, a Family Guy szereplői vannak.

Az üzletekben külön helyet kapnak ezek a limitált darabszámú 2009-es tavasz-nyári felsők, amelyek csak a készlet erejéig lesznek kaphatóak. Attól függetlenül, hogy ilyen különlegességről van szó a pólók ára nem borsos, hiszen mindössze 4495,- forintba kerülnek, így valószínű a készlet nem fog sokáig tartani.

Az olcsó ár mellett más miatt is biztosan hamar szétkapkodják majd a vásárolók ezeket a pólókat. Ez az ok pedig nem más, mint hogy a Star Wars már harminc éve emberek millióit mozgatja meg, a Family Guy pedig most kezd népszerű lenni hazánkban, rajongó tábora egyre csak nő! Mindenki furcsán néz azokra, akik egy részt sem láttak a kultikus csillagközi kalandból, és ma már egyre többen tudják, hogy a Family Guy egy munkásemberről és annak furcsa családjáról szóló nagyon is szórakoztató sorozat!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások