Közösség

Bringasuli Sinyával!

3610

Többször fölvetődött már az ötlet bennünk - és mint kiderült bennetek is -, hogy kezdeni kéne valamit a helyzettel. Tarthatatlan ugyanis, hogy sokan azért szívnak a buszon, mert nem mernek nekivágni a városnak bringával. A félelem érthető, hisz vas a test ellen szellemben dolgozunk nap mint nap az utakon, de ha egyszer elkezded, rájössz, nem is olyan félelmetes, mint amilyennek kívülről látszik. Legyen egy bukód, egy lámpád, jó féked és szerteágazó figyelmed. Ha ezek megvannak, képes vagy két keréken használni az utakat.

De hogy valóban praktikus tanácsokkal lássunk el benneteket, s hogy aki szeretne, velünk veszítse el városi bringás szüzességét, megkértük Sinyát, hogy az arra vállalkozó csajokat egy szép tavaszi délutánon vezesse be a budapesti kerekezés rejtelmeibe. Ő nemcsak a Critical Mass atyja, hanem komoly futármúlttal rendelkező ősbringás is, úgyhogy a legjobb kezekben lesztek. Nem a futárstílust lesheted el, hanem a gyors ám biztonságos közlekedés alapjait a cotcotos csajok társaságában.

Tehát ha úgy tűnik valóban eljönnétek, mi megszervezzük az eseményt, és még ajcsit is kaptok talán, ha jók lesztek. Ki van benne?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások