Divat

Üvegnyi esszencia

3580

Szeretem a szép üvegeket főleg akkor vagyok hajlamos design alapján csábulni, amikor parfümöt keresgélek. Persze fontos, hogy a szépen tervezett, kivitelezett üvegen kívül az illat is elcsábítson. Így jártam az áprilistól kapható Diesel Fuel for Life névre hallgató illattal is. Klasszikus, tenyérbe simuló üveg, gyönyörű gyöngyházfénnyel, az üveg nyakán egy finom kis lánc fityeg. 

Illatokról olyan nehéz beszélni, hiszen szinte lehetetlen leírni, de most mégis megpróbálom. Azt biztos tudjátok, hogy minden emberen másként szaglik az parfüm, így csak azokat a tapasztalatokat tudom megosztani veletek, amelyek az én bőrömön keletkeztek. Első szaglásra olyan praliné illata van, mintha csak édesség lennél. Mivel én inkább a citrusos illatokért vagyok oda, nagyon kellemes volt a citrus, a mandarin fellelhetősége, ezenkívül némi körte és fahéj teszi igazán intenzívvé az illatot. Nagyon érdekes, hogy mennyire más illatot ad a parfüm közvetlenül a bőrödre permetezést követően, és mennyire a "sajátodénak" tudod érezni mondjuk fél óra múlva. Ezért is meggyőződésem, hogy parfümöt nem lehet öt perc alatt választani. Amikor új illatra vágyom, mindig smink nélkül megyek a drogériába. Hogy miért? Mert bemegyek, választok egy parfümöt, letesztelem papíron, ha tetszik a kézfejemre permetezem, és elmegyek a bolt másik részébe, kisminkelem magam, mire végzek az illat is beérik. Az sem mindegy miket fogyasztunk, ha olyan ételeket eszünk, értelemszerű, hogy a testszag is eszerint változik, gondoljunk csak a hagymás izzadságszagra.

A Diesel Fuel for Life határozottan csajos illat, buja virágillat és olyan felkavaró... Ahogy a levadászott reklám is mutatja, tényleg nagyon nőies illat, szenvedélyes, lüktető. Imádom! Persze senki ne a reklám alapján vásároljon parfümöt legalábbis, amíg nem illatoznak a kijelzők.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások