Közösség

Falloszimádók

3587

Ha felteszem a kérdést, hogy melyik az a nép, amelyik akkora őrültségre képes, hogy péniszfesztivált rendezzen, szerintem mindenki egyből rávágja, hogy a japán! Hát persze, hogy a mangapornós és egyéb furcsa szexuális szokásaikról híres ázsiai országban rendezik meg a falloszünnepet. Na, de mi is a pénisz fesztivál, mikor és hol kerül megrendezésre? Ezek fontos infók, hiszen kitűnő csajos, barátnős program lehet...

Már hagyománnyá vált a Japán Kawasakiban, hogy minden év elő áprilisi vasárnapján megrendezik a Kanamara Matsuri fesztivált, ami körülbelül annyit jelent, hogy az Acél Fallosz ünnepe. Mi sem mutatja jobban, hogy milyen komoly dolog ez a pénisz muri, hogy már a wikipédián is olvashatunk róla!

Persze a péniszimádat nem újkeletű dolog, szerte a világon számos termékenységi szobrot találhatunk a múzeumokban, a Willendorfi Vénusz és barátnői mellett pedig vannak falloszokat mintázó régi alkotások is. A japán péniszünnep sem új találmány, korábban a prostituáltak egy fallosz szentélynél imádkoztak a városban, hogy elkerüljék őket a nemi betegségek. Még most is ez a szent hely a fesztivál központja. Ma már rengeteg turista és érdeklődő érkezik a programra a japánok mellett. A rendezvény bevételeinek egy részét pedig jótékony célra fordítják - az összegyűlt pénz az AIDS elleni küzdelemben kerül felhasználásra.

Hogy mit is csinálnak egy ilyen fallosz fesztiválon? A képek jobban érzékeltetik, de azért annyit elmondhatunk, hogy van felvonulás és pénisz minden mennyiségben! A résztvevők ehetnek farok alakú nyalókát, de répából és sok más zöldségből is megmintázásra kerül a férfi nemiszerv. A felvonuláson hatalmas művészeti alkotásokat hordozgatnak körbe-körbe, amelyek témája természetesen egytől egyik a fallosz! Nézzétek meg a galériát és a videókat, mert ezt az élményt nem lehet szavakba önteni!

A péniszünnep képekben itt!


szólj hozzá: Pénisz fesztivál


szólj hozzá: Fallosz fesztivál 2009

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások