Divat

Óriási! Szex a városban

3585

Amikor kijött a Szex és New York mozifilm, mindenki ki esküvőre készült, azt a Vivienne Westwood ruhát akarta magáénak tudni, amiben Carrie feszített. Nos, jó hírünk van, a ruci megvásárolható! Igaz, kicsit rövidebb, de olcsóbb is, csupán tízezer font (nem is számoljuk át, annyira abszurd). De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy vajon a 2010. május 28-án vászonra kerülő Szex és New York második részében vajon lesz-e még ilyen álomruha? Már csak Samantha szingli, kicsit vicces lenne, hogy közel a hatvanhoz lecövekelne, főleg ha azt vesszük, hogy a gyönyörű Smith sem tudta erre rávenni. Mindenesetre Vivienne Westwood újra tervezni fog, hiszen Patricia Fields sztájliszt mellett ő kreálja a négy nő cuccait.

A sztoriról máris kósza pletykák terjengnek: Carrie terhes lesz, Big lelép Londonba, így a film át is kerül egy másik nagyvárosba. De nincs ezzel semmi baj, hiszen a film eredeti címe: Sex in the City, szóval akár Budapesten is játszódhatna, a város, az város. Persze New York nélkül nem képzelhető el a második rész, így biztos gyönyörködhetünk majd azokban a helyszínekben is.

Bevallom őszintén, jó nagy adag szkepticizmussal várom a Szex és New York mozifilmjének a folytatását, eleve nem szeretem a folytatásokat, ráadásul ez a film annyira megosztotta a nézőket, voltak akik egyenesen a tavalyi év legrosszabb filmjének titulálták, és voltak, akik képesek voltak fél tucatszor is végignézni, pityeregni, vagy épp ujjongva röhögni a már ismert kockákon (én).

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások