Lélek

Halottlátók

3550

Egyre gyakrabban futok bele olyan hihetetlen dolgokba, amelyekre ép - "normális" - ésszel nem lehet magyarázatot adni. Nem tudom felfogni, hogy miként működnek azok az a jóslatok, amelyeket néhány éve kaptam, és minden szóról szóra bekövetkezett, nem érem, hogy keletkezett a világ, nem értem, hogy egyesek miként képesek érezni mások energiáit, hogyan kommunikálnak a szellem világgal. Egyáltalán mi az a szellem világ? Hol van, van meghatározható helye? Ideje? Rengeteg kérdés, ami egyetlen téma köré a spiritualizmus köré gyűlik. spiritualizmus. Médiumok. Szeánszok. Jósok. Mind-mind olyan fogalom, amelyek hihetetlenek, mégis ott motoszkál bennünk a kérdés, hogy mi van, ha tényleg van?

2009

Tudom, tudom! 2009-et írunk, nem kellene már vakon hinni ilyen spirituális dolgokban, de mégis mivel magyarázzam azt, amit tapasztaltam, édesapám halála után, nevezetesen az álmaimban kommunikált velem és, ahogy azt a babona mondja, mindig jegyezd meg, amit egy halott mond neked álmodban. Megjegyeztem, jól tettem. A XXI. század elején divattá vált az ezoterika, így sajnos elég olcsóvá is vált. Mindenesetre vannak olyan esetek, amelyek több, mint elgondolkodtatóak. Ilyen volt tegnap a tévében látott Gordon Smith is. A pasi szeánszokat tart szerte a világban, pénzt nem fogad el a halottakkal való kommunikációjáért, csak közvetíti a túlvilági szellemek üzeneteit. Hallja a szellemeket, sőt látja is őket, rendkívüli nem? Bár ő nemes egyszerűséggel ezt nem tartja többre, mint más szeretett szakmáját, ő erre született, míg más tökéletes kenyereket süt, addig ő a halottakkal tart fenn kapcsolatot. 

Mozi

Vagy ott van Allison DuBois, aki szintén halottlátó, ő ihlette a médium című filmsorozatot. A nő az angliai rendőrség kötelékében dolgozik, mint olyan ember, aki veszi a halottak üzeneteit és azt továbbadja a rendőrségnek. Allison hat éves korától kezdve tud kommunikálni a holtak lelkével. Egy interjúban elmondta, hogy gyermekei is örökölték ezt a képességet, és ők így élnek természetesen, sőt a mindennapokban is használják ezeket a képességeiket. Négy éven keresztül vizsgálták tudósok a "tehetségét", a működését, de sajnos minden bizonyíték ellenére szkeptikusan állnak hozzá, és nem csak a tudományt képviselők, hanem az emberek is, ami talán érthető is, hiszen felfoghatatlan a ma élő emberek számára, hogy a szellemvilág igenis létezhet. (Én is feltételes módot használok, mert tény, hogy felfoghatatlan.) 

Magyarok

Rengeteg médium jár-kel a világban, így magyarok is vannak köztük. Talán már ti is hallottatok arról a putnoki nőről, aki képes volt halottakkal kapcsolatot teremteni. Tévéstábok keresték fel az asszonyt, újságírók beszélgettek vele, sőt még egy tudós is elkezdett kutakodni körülötte, viszont az asszony, ahogy az normálisan történni szokott meghalt, és elvitte magával a titkot. Az ország, sőt a világ minden tájáról érkeztek Putnokra, hogy az emberek többet tudjanak meg hallottaikról. A kíváncsi gyászolókról és Jolánról harminc évvel ezelőtt készített dokumentumfilmet Moldován Domonkos. Egy legenda szerint Még Jackie Kennedy is felkereste az asszonyt, hogy mondja el neki, ki volt JFK gyilkosa! Megtette.

Így működik

Aki halottlátóhoz megy, készüljön fel a lehetetlenre! Elegendő a kérdezőnek maga elé képzelni a halottat, majd kérdés nélkül jönnek az információk, olyanok, amelyek sehonnan máshonnan nem származhatnak, mint a halottól magától, titkokat, rejtélyeket mesélnek el a médiumon keresztül. Ha ismeretlen körülmények között hunyt el az ember, akkor elmondja a halálának a körülményeit, a ruházatát, ha esetleg meggyilkolták, akkor a gyilkosról ad információkat, ha nincs meg a holttest, akkor azt is elmondja.

Esetek

Nem egyszer fordult már elő olyan eset, hogy a rendőrök ilyen módon találtak rá holtestre, gyilkosra. Tavaly nyár elején eltűnt, Pest megyében egy asszonynak a lánytestvére. Már öt hónapja keresték, nyomoztak utána, de nem találták. A nő elment egy halottlátóhoz, aki elmondta neki, hogy a testvérét megfojtották, azok akikkel együtt élt és eltemették, teste felett víz van. korábban a meggyilkolt nő befogadott egy háromtagú családot - papa, mama, kisgyerek - a házába. A férfi megfojtotta a nőt, elásta a medence alá, a rendőrség hazugságvizsgálóval tett pontot az ügy végére, és kiderült, minden a halottlátó által elmondottak szerint történt. Biztosan mindenkinek mond az a név valamit, hogy Szatmáry Nikoletta. Ő az a kislány, aki 1998-ban eltűnt, és három évvel később találták csak meg, holtan. A Szatmáry családot sorra keresték fel halottlátók, spiritiszták, mágusok, igyekeztek kideríteni, hogy mi történhetett a kislánnyal, de hiába minden igyekezet, nem derítettek fényt az elrablására, meggyilkolására. Persze sok volt köztük a kuruzsló, talán mind a kilencvenhat, de a külföldi rendőrségeken bevett gyakorlat, hogy spiritisztákat, látnokokat használnak egy-egy rejtélyes ügy felgöngyölítésére. 

Te hiszel?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Apr
02
donci írta:
én egyszer vettem részt egy szeànszon, ami egy cigàny nönél volt.6an voltunk,nem ismertük egymàst,sem a josnöt. nem volt fekete macska,sem üveggömb,sem varju a vàllàn. amig élek nem fogom elfelejteni,-nekem megjelent elhunyt nagypapàm(nem vizuàlisan) és minden stimmelt.
én hiszek.
10:56
2
Apr
02
ennni írta:
nem hiszek. bár nagymamám régebben mondott "érdekeseket". pl hogy elment (szerintem valami) kuruzslóhoz, aki megmondta neki,hogyha hazamegy,otthon nyitva találja majd papám ruhásszekrényét(ő sajnos 20 éve már nem él) ami egyébként mindig zárva szokott lenni kulccsal. persze nyitva volt,amikor hazaért:)
valahogy nem hiszek a túlvilágban... talán emiatt sem vagyok semminek a "híve".
11:01
3
Apr
02
Neraya írta:
Hiszek is, meg nem is. Érdekel a szellemvilág is, de ha találkoznék eggyel, valószínűleg összefosnám magam... Én már csak ilyen gyáva nyuszkó vagyok. :P
Igazából elhiszem, hogy létezik szellemvilág, csak ezt ne a közelemben tegye.
Érdekes megfigyelni, hogy régebben, amikor még nem volt mindenre tudományos magyarázat, sokkal több ember hitt benne, és valószínűleg nem is ok nélkül. :)
11:28
4
Apr
02
Jucc írta:
hiszem. de minek halottakat nézegetni? ha akar vmit, úgyis jelzi. legyen az álom, v. bmi. na, de szeánszozni , h lássál. .. . :)) azt, azért neee...:))
11:32
5
Apr
02
Milcsi írta:
Valaki látja a halottakat??? Melyik halottakat? Csillárd ember élt már a földön, mind jól meg is halt, temérdek szellem van körülöttünk, el se férnek. És akkor még nem beszéltük az állatokról. Vagy csak az emberek szelleme "él" tovább? Miféle diszkrimináció ez? Nem hiszek.
11:32
6
Apr
02
miju írta:
én hiszek.
és miért ne működhetne egy látó együtt a rendőrséggel? ha segít,abból baj nem lehet.
amikor kicsi voltam meghalt a nagypapám és szinte mindenn ap eljött hozzám álmomban és beszélgettünk. érdekes volt.
A barátnőm többet tudna mesélni,mert ő több ilyen szeánszon volt.ő a halott nagymamájával beszélt ilyen táblán és elmondta,h a nővérének 2gyereke fog születni,egy fiú meg egy lány. tesójáék sokat próbálkoztak de nem volt baba.azóta szültett egy kislány és most terhes egy kisfiúval.
És amúgy.miért ne hihetnénk a túlvilágban? ha az ember meghal,az csak a test,a sejtek,a biológia mondja fel a szolgálatot.
A lélek tovább él és újraszületik.csak sajnos nem mindenki egyből,és többen a két világ közt maradnak óriási harag vagy épp szeretet miatt. sok eshetőség van.
Mindenesetre nem a testemtől vagyok én az aki vagyok hanem a lelkemtől.és azt nem lehet eltemetni.
11:32
7
Apr
02
miju írta:
amúgy én ismerek egy látót. voltam nála párszor és durva volt amiket mnodott.

Milcsinek: nem minden lélek ragad itt, hanem újjászületik.

Ja,és tetszik a cikk meg a téma, vééégre iylen is van :)
11:34
8
Apr
02
scarlett írta:
tökjó ez a cikk, soksok ilyet még!!!

énis összecsinálnám magam, ha egy halottam megjelenne -nem az álmomban, hanem real life... szóval ilyet ne! de álmomban volt már olyan, hogy családtagom megjelent, és akkor is szörnyen zaklatottanm ébredtem, szóval azt hiszem, nem lennék jó médium :))

jósnőnél már nem egyszer voltam -első alkalommal elképesztő dolgokat mondott, hatalmas változásokat az életemben, eljön majd a Nagy Ő, külföldi munkalehetőség, költözés -akkoriban eszem ágában sem volt semmmmi ilyesmi, és nem kell mondajm, pár hónap alatt az összes jóslat be is jött! azóta rendszeresen (pár havona) eljárok hozzá, nagyon sok dolgokban segít a helyes döntést meghozni, ugyanakkor nem, nem ezalapján élem az életem :)
11:50
9
Apr
02
asbenka írta:
Barátnőm pár hétig kint élt Japánban és az apartmanjukban rendszeresen úgy érezték, mintha nem lennének egyedül. A barátjával egymástól függetlenül látni véltek egy 35-40 körüli férfialakot.
Amikor ezt elmesélte a japán ismerősének, csak legyintett a fickó. Számukra ezek mindennaposak, nem nagyon lepődnek meg rajta.
Azért én tuti ott kaptam volna szívrohamot. :D
12:01
10
Apr
02
Booo írta:
Hiszek benne. Nincs (nem lehet) azzal vége, hogy a szív még utoljára dobban egyet.
Voltam jósnál is, mondott furákat...
De halottlátóhoz (lehet csak azért, mert nem veszítettem el olyasvalakit még, akinek halála mélyen megrázott volna) nem mennék el. Az félelmetes. De lehet lesz rá példa majd egyszer, nem zárkózom el...
12:17
11
Apr
02
A.F.rétisas írta:
Abban hiszek,hogy az érzékelésnek van sokkal magasabb szintje,mint ami az átlag ember sajátja és ennek lehet csak annyi az oka,hogy nem figyelünk belülre eléggé. S bármit tagadni vagy nem elhinni csupán azért,mert nem kézzelfogható,mert az átlag emberi agy nem jut el erre a szintre és nem tudja bizonyítani pedig ostobaság... van még mit fejlődni az emberiségnek!
12:32
12
Apr
02
ismeretlen írta:
Bár működne... de már nem hiszem :(
12:34
13
Apr
02
Minki írta:
Nem értem...Ha valaki meghal honnan tudja utána a jövőt? .Ellenben olyat, amit még sosem ízleltünk,hallottunk,láttunk azt képtelenek lennénk elképzelni.Fogalmam sincs mi lesz a halál után,de nem is zárok ki semmitA tudat még feltáratlan néhány téren. Ez valahol egy kicsit izgi...

13:03
14
Apr
02
ence írta:
Én hiszek. És nem is félek.

És aktív a kapcsolatom a 13 éve halott dédnagymamámmal, akit a világon a legjobban szerettem.
13:28
15
Apr
02
vesther írta:
Egy régi párom (első nagy szerelem) balesetet szenvedett. Hetekig feküdt kómában, majd egyik este azt álmodtam, hogy megyek haza és anyukám mondja: keresett a Robi, szeretett volna elbúcsúzni. Rohantam mint egy őrült, hogy utolérjem, de nem tudtam. Másnap reggel mikor felébredtem, hívott egy közös barátunk, hogy elment.
Hiszek.
13:42
16
Apr
02
Ribizli29 írta:
Az ember addig nem hisz benne, amíg személyes tapasztalata nincs. Én se hittem, amíg nem velem történt meg. Az ember nem kéri, sőt megrémíti, de jobb megbarátkozni vele.
13:42
17
Apr
02
cef írta:
hát ez nagyon hátborzongató, pont most írtam egy ilyesmi cikket a cotcotra. be is küldöm gyorsan. :)
14:10
18
Apr
02
babyseal írta:
nekem érdekes tapasztalásaim vannak ezügyben... mivel én is látok...
14:39
19
Apr
02
ismeretlen írta:
Én is ilyen hiszek is meg nem is helyzetben vagyok. Velem sosem történt még ilyesmi, de nem is nagyon forszírozom, hogy történjen. Gyáva vagyok :) Azért kíváncsi lennék sokmindenre. Hogy van-e, hol van, milyen, hogy működik. Ha meghalunk, akkor mit érzünk, ha érzünk valamit? Nehéz elhinnem, hogy egyszercsak megszűnik minden, megszűnik a tudatunk, a lelkünk, az eszünk, minden. Fura dolgok ezek...
Nem tudom, mennyire magyarázom be magamnak, de néha előfordul, hogy ha nagyon magamba merülök, gondolkozok, mondjuk családról, rájövök, milyen rossz lenne, ha ez meg az a személy nem élne. A papámról és a kutyámról is gondoltam ilyeneket, pár hét múlva meghaltak. Lehet, hogy csak véletlen, vagy túl sokat képzelek magamról ( :) ), de azért fura. És ijesztő.
14:53
20
Apr
02
babyseal írta:
mindenkit meghívok egy szeánszar :)
15:01
21
Apr
02
miju válaszababyseal írására:
mesélsz,hogy mit? vagy hogyan?
15:15
22
Apr
02
donci válaszababyseal írására:
szeàn-szar, vagy szeànszra? : )
15:17
23
Apr
02
babyseal írta:
minedenki vegye, ahogy akarja:D

csak nem tudok már írni:D
15:20
24
Apr
02
babyseal írta:
Érdekes a kérdés, én nem igazán szoktam emlékezni a történtekre, az egy más állapot nekem...
De legutóbb (két hete) barátnőm kért segítséget, mert most államvizsgázott. Azt a tételt húzta, ami én mondtam neki. Meg a legújabb kiszemelt fickó teljes külső leírását megadtam, pedig még meg sem említette, hogy van új áldozata... meg ilyenek
de állítólag más a hangom meg az arcom olyankor
ennyike:)
15:22
25
Apr
02
ismeretlen írta:
Allison DuBois amerikai.
16:20
26
Apr
02
tavirose írta:
én hiszek. ez érdekes kérdés, minden földöntúlitól félünk, viszolygunk, ahogy minden ismeretlentől is.
szerintem pl. a rendőrséggel dolgozó igazi spiritiszták, és látók szerepe nagyon fontos. én hiszek.
16:20
27
Apr
02
tunderbogar írta:
régebben szeánszosztunk a barátnőimmel,de miután kezdtek furcsa dolgok történni,és mi egyre jobban féltünk,nem csináltuk tovább!még beszélni sem mertünk róla...amúgy tetszik a cikk,meg a kép is!
16:42
28
Apr
02
rebekaaa írta:
én nem tudom mit gondoljak, mert annyira nem hiszek az ilyenekbe, de szívesen hallgatok ,nézek, olvasok ilyen történeteket :/
16:50
29
Apr
02
tunderbogar írta:
ja,mostanában álmomban sokat beszél nekem a nagymamám,aki mindig kéri hogy nagyon figyeljek mert fontos,és én szinte megtanulom amit mond,de mikor felébredek,egy szó nem sok annyit se tudok,ezt már többször is álmodtam és nagyon szar!de az is rossz volt amikor ott voltunk a halála után(most nyáron történt) a házában és szedtük össze a holmiját meg mindent és megláttam az ajtóban,hosszú fehér hálóruhában,és megkérdeztem tőle,hogy szomorú e és ő mondta hogy igen de mikor megakartam kérdezni miért felébredtem....régebben a nagypapámmal is álmodtam ilyeneket,pont azon az éjszakán mikor meghalt rémálmom volt róla.mikor felriadtam 2:45 volt az idő,és mikor otthon a mama mutatta a kórházi jelentést azon a halál időpontja: 2:45 volt,zokogtam mint a záporeső!szar még ma is rágondolni,gondolom másnak is vannak spontán megérzései főleg családdal kapcsolatban.
16:54
30
Apr
02
eriana írta:
Nálunk családi örökség, hogy történnek furcsa dolgok körülöttünk...Főleg nőágon, de az öcséim(3 van) is műveltek már meglepő dolgokat (1-2 éves kisgyerek nem tud még hazudni...) Ők konkrétan láttak, bár egy ideje velük nem történtek ilyenek. A legnagyobb sokáig félt, mert őt nem túl kedves alakok látogatták, már elmúlt vagy csak elnyomta magában. Nem tudom.

Én álmodom, idegenekről, a vőlegényem mindig halálra rémül, mikor felriadok éjszaka, és elmesélem, hogy mi történt...Van, hogy egy idejig semmi, aztán meg olyan, mintha nem is aludtam vna, mert álmomban is koncentrálok...

Vannak más különös dolgok is: Telepátia. Nekem működik, ha valakit nagyon szeretek. És néha megijedek magamtól. Volt, hogy találkoztam egy jó barátommal, rámnézett, és tudtam, hogy meghalt az apukája, pedig soha nem beszélt róla, mert nem voltak jóban, aztán mondta, hogy mi történt, utána kiakadtam ezen...Számtalan ilyen dolog történt velem(főleg anyukámmal és a vőlegényemmel kapcsolatban)

Ez off: de, ha dühös vagyok, akkor rázok. Konkrétan, árammal. Szegény drágámvolt, hogy meg akart csókolni egy vita után, és látszottak a szikrák!!! Ugyanide tartozik, hogy villaognak a villanykörték, és megbolondulnak a számítógépek. Ezt sokszor nem tudom, hogy miért van, és nem tudom irányítani...Szerencsére a kedvesem már megszokta.

Ez így összességében nagyon hihetetlenül hangzik, de nem vagyok csodabogár, és nem is tudom írányítani ezeket a dolgokat. Biztosan nem menne, ha azt mondanák, hogy na most.


Egyébként, ha valaki vallásos, akkor ezek nem olyan új dolgok. Mármint hinni, abban, hogy van élet a halál után...Én hiszek (gondolom senkit nem lep meg...:))

17:25
31
Apr
02
tunderbogar írta:
szellemekkel suttogó?imádtam azt a sorozatot!
17:50
32
Apr
02
tunderbogar válaszaeriana írására:
ja az előzőt neked szántam,bocsi félre ment!:D
17:51
33
Apr
02
szederke válaszababyseal írására:
hihi, segíthetnél, mit fogok húzni érettségin. talán hatékonyabb lenne a felkészülésem :P

egyébként én is olyan hiszek is meg nem is állapotban vagyok. az emberek csak nem találnak ki ilyeneket maguktól. :$
18:13
34
Apr
02
eriana válaszatunderbogar írására:
Oh, én is nagyon szeretem. Kicsit déjavu érzésem van néha, mikor nézem ;). A vőlegényem falramászik attól, hogy vonzódom ezekhez a dolgokhoz, szerinte csak erősítem magamban őket...Néha nagyon megijed. Mondjuk nálam nem úgy kell elképzelni, hogy beköszön egy szellem, konkrétan még egyet sem láttam. én álmodok, és megérzem, ha a közelemben van valami furcsa. Csak az a baj, hogy nem tudom kezelni vagy irányítani, és így inkább kellemetlen néha.

A számítógéptönkretevős dolog volt nagyon ciki egyszer. Beültem órára az egyetemen:
1. gép: hozzányúlok az egérhez, lefagy - tanár odajön: nem tudja mi a gond: üljön máshová.
2. gép: ugyanez...Tanár már furcsán nézett. megint átülök máshová, másik sorba, hátha ilyesmi gond van...
3. gép: szintén. Erre a tanár közölte velem, hogy ő még ilyet nem látott, boszorkány vagyok(így!), lehet, hogy jobb lenne, ha kifáradnék a teremből...
Aznap rossz napom volt.
(hozzátenném, a többieknek, a többi gépnél semmi ilyen problémája nem volt...De lehet, hogy csak pont a 3 hibás géphez ültem le...;))

(Az előző albérletünkben utáltam egyedül lenni, régi nagypolgári ház, földszinti kis lakása volt. Tudtam, hogy valami nem stimmel, és olyan volt, mintha folyton velem lenne valaki, jáj :S. Alig vártam, hogy eljöjjünk onnan. Ott még a kedvesem is érezte, pedig ő nem érzékeny az ilyesmire!)
18:29
35
Apr
02
plysysy válaszaeriana írására:
Én az elektromos berendezésekkel vagyok így, a tv, rádió mindaddig jól működik, amíg nem megyek közel mondjuk fél méteren belül, utána behavazik, meg sistereg.
Meg néha ha zaklatott vagyok bekacsolnak a dolgok, volt egy elemes izzó füzérem,egyszer este csak azt láttam,h be van kapcsolva villog, pedig csak futófény, persze másnap rögtön kidobtam, gyűlölöm ezeket a dolgokat.
A rázás nálam is megvan,én is szikrázom.
Néha masszírozok ismerősöket,mert anyukám meséli erre arra, hogy csodát teszek vele, ha hozzáérek, és sokan mondták utána, h szinte mintha elvágták volna a fájdalmat,de legalábbis enyhült a fájdalom, igaz ez csak akkor működik,ha segíteni akarok, ha muszáj nem megy.
Ilyen megérzés dologban néha bejön néha nem,inkább csak borzasztó nagy az emberismeretem., ritkán tévedek, de ezt nem tulajdonítom nagy dolognak.
A haláltól félek, nem mennék ilyen helyre az biztos,de hiszek ebben a dologban,talán még rosszabb így.
18:33
36
Apr
02
redwitch írta:
Én hiszek benne. Időnként megbolondulnak mellettem a számítógépek, lelassul az internet ha gépközelbe megyek. Ezek általában akkor ha nincs túl jó napom és kimerült vagyok. Energiát gyűjtök tőlük. Párom is sokszor mondja, hogy totál "leszívom" az energiáját egy egy találkozás után.
Nem direkt van.
Megérzések, dejavú nagyon sokszor. mindig megérzem ha történik valami apukámmal. Olyankor mindig figyelmeztetnek. De megéreztem már halált is.
Van saját védőangyalom is. Az is szokott figyelmeztetni, csak néha nem figyelek rá.
A szellemek állandó lakók nálam. Zörögnek, tesznek-vesznek, jeleznek. De láttam is már, és már sikítozott is nálam szellem.
Jah és a szikrázás nálam is sokszor van, Néha nem merek páromhoz nyúlni, mert megrázom, és hangosan csattan is.
Aki akarja elhiszi, aki nem az nem. Velem ez megtörtént.
És még a jósnő jóslata is kisebb pontosításokkal de bejött.
20:00
37
Apr
02
menta írta:
az ilyen apró megérzésekben és hasonlókban hiszek, de a médiumokkal, halottlátókkal és miegyebekkel kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok. a legtöbb esetben csak hiszékeny emberek gondosan kitervelt megtévesztéséről van szó, persze lehet jönni azzal, hogy de velem ez meg ez történt és tényleg és én el is hiszem, mert nem kizárt, hogy bizonyos embereknek lehetnek néha ilyen megérzései.
de őszintén szólva nagyon unom már, hogy mindenki milyen különlegesenek szeretné magát hinni, láttatni, csak mert néha rátör a déjavu érzés vagy egyszer megálmodta, hogy hopp, ma esni fog. velem is történtek már ilyen dolgok, épp ezért hiszek is bennük - persze az ésszerűség határain belül, de szerintem ez az egész kicsit el van túlozva.
20:51
38
Apr
02
bici írta:
Én is hiszek.
Állítólag a pici gyerekek még látnak,és ezt ők annyira természetesnek veszik.Például Katika azt mondja,hogy teázóst játszik a "barátjával",akkor általában az anyukák mosolyognak,persze,persze a babájával. De ezt úgyis kinevelik belőlük vagy egyszerűen elfelejtődik. De azért aranyos, ha egy kicsit bizarr is.
21:20
39
Apr
02
bici válaszatunderbogar írására:
Én nem játszadoznék a szeánszokkal, szerintem az nem játék...(tapasztalat) Csak nehogy rosszul járj,azért mondom...:S
21:21
40
Apr
02
rubia írta:
Hat ez nagyon erdekes tema, az emberi agy kifurkeszhetetlen, es hihetetlen dolgokra kepes, vannak olyan dolgok amik nem ugy es akkor tortentek ahogyan arra az embervisszaemlkeszik, es vannak dolgok amik mgtortentek de az agyad valami oknal fogva kitorli az emlkezetedbol. Peldaul gyerekkori emlekek, amit csak hipnotizalas eseten tud kihozni beloled egy szakember. Emiatt nem lehet tudni az emlekek valodisagat, peldaul akik ufot lattak, es kutatok bebizonyitjak hogy az nem ufo volt, es az aki atelte eskuszik mindenre hogy o marpedig ufot latott, most akkor ott all az ember szettett kezzel hogy kinek higyjen, annak aki remult arcal es remego kezzel meseli, vagy annak a tudosnak aki mindenfele szamokkal es bizonyitekokkal magyarazza hogy ez az agy altal krealt teves informacio, tehat maga az alany nem hazugik, es nem is kepzelodik, de hat akkor mirol van szo, senki se tudja a pontos valaszt, csak azt tudjuk hogy valami nem stimmel, es igen letezik valami, amirol nem tudjuk mi az, vagy miert hol, es hogyan, mert az ember korlatozva van a latas, hallas, tapintas, izleles erzekekre, peldaul mi nem erzekeljuk a radiohullamokat, illetve mindenfele mas nem hallhato hullamokat, viszhangokat, mint a delfinek, vagy a deneverek, ok ezzel komunikalnak es tajekozodnak, nem vagyunk kepesek az elektromossagot es energiat erzekelni, mint peldaul az elektromos raja, sajat testi energiajaval elektromossagot gerjeszt, es nem csak ugy hanem akarattal amikor neki arra szuksege van, na erre se vagyunk kepesek, es meg mi mindenre nem, pedig az ember gondolatai, energiahullamokat keltenek, ha lenn ilyen erzekszervunk akkor tudnank komunikalni egymassal anelkul hogy beszelnunk kellene. Szoval en elhiszem ha azt mondjak hogy kozelmegy a tevehez es az sisteregni kezd, mert az emberek es minden ami ezen a vilagon letezik energiabol van, ha csak a molekulakrol, beszelunk kemiai osszetarto vagy taszitoero van kozotunk es mint mindent atomok molekulak alkotnak, bennunket is, es velem is tortent mar hogy valaki hozzam er es szikrazik koztunk, es lehet latni is nem csak erezni. Azt is mondja hogy ugyanabban az idoben ugyanazon a helyen tobb parhuzamos vilag letezik, csak masik dimenzioban, az egyik ilyen masik vilag lehet a szellemvilag, ahogyan mi nevezzuk, a masik ilyen lehet az ufok vilaga, csak egyszeruen erzekelesi kepessegeink hatarai miatt nem vagyunk kepesek kapcsolatba lepni egymassal. Es ezek a veletlenek azok amikor egy egy ember, ufot vagy szellemet lat, vagy beszel halott nagymamajaval. Most durva hasonlatot mondok, gondoljunk a matrixra, ott is ket kulonbozo vilag letezik ugyanabban az idoben es helyen, csak bizonyos esetekben es kurulmenyekben tudjak atlepni annak hatarait, es csak bizonyos szemlyek, esetleg ilyenek lehetnek azok a latok akik a rendorseget segitik, es a halottakkal beszelgetnek.
21:33
41
Apr
02
tujamag válaszabici írására:
én nem emlékszem, hogy láttam volna bármit is kicsiként, de képzelt barátaim voltak dögivel. :)
viszont nekem is van egy olyan gyanúm, hogy mindenki képes lenne "látni", csak nem tudnánk feldolgozni, ezért elfojtjuk. megterhelő lehet....
21:47
42
Apr
02
ismeretlen írta:
Lányok, még a végén kiderül, hogy csupa spirituális lélek gyűlt itt össze a cotcot-on :)
22:45
43
Apr
02
NoraG írta:
hat probalok nem hinni, de a taborban ahol dolgozom az etkezot epito karbantarto szelleme garazdalkodik...ott halt meg az epuletben, egy nagyon meleg nyari napon szivrohamot kapott vagy mi. Az biztos h furcsa dolgok tortennek ott benn. Egyik este 2en voltunk csak benn es nem is kapcsoltunk villanyt, kivettuk a fagyit a fagyasztobol es felultunk a pultra - nem beszelgettunk csak kanalaztuk a fagyit, es ultunk szoval nem mozogtunk semmi :) - egyszerre egy nagy puffanast hallottunk, felkapcsoltuk a villanyt es az egyik fuszerespolcrol az osszes fuszer leesett, ugy hogy a polc nem esett le a falrol - hat nem is kell mondani, hogy felkapkodtuk a muanyag dobozkakat es rohantunk onnan ki a fenebe es utana a dohanyzohelyen egy fel doboz cigit elszivtunk a csont sotetbe akkor meg jott a medve :DD komolzan kicsit be voltam fosva aznap ejjel
23:17
44
Apr
02
Peti írta:
Temetés után nem illik halottat látni. Sőt, a Btk. szerint büntetendő! Persze én tolerálom a nekrofilokat, kéne egy felvonulás nekik is.
23:44
45
Apr
03
kislany írta:
Néha eléggé elkezdek félni, hogy a halál után esetleg már soha semmi nem lesz...

Pont most olvastam egy könyvet, amiben a főszereplő kijárt a temetőbe éjszakánként, és hallgatózott. Úgy gondolta, ha talál valami bizonyítékot a túlvilág létezésére, akár zombik is felfalhatják, mert tudja, hogy nincs minden veszve azáltal. Érdekes hozzáállás, de van benne valami...
00:03
46
Apr
03
globe írta:
Akkor a hitetleneknek ajánlanám kedvenc írómat:
http://mek.oszk.hu/06100/06156/
00:23
47
Apr
03
eriana írta:
Az áramos dolgot én konkrétan off -ként jelöltem. Szerintem is meg lehet magyarázni "egyszerű" fizikával. Csak érdekesség, hogy van, akinél ez fokozottabban működik, mint másoknál, és esetenként kellemetlenséget okoz, mert nem lehet írányítani. És elég rossz, ha számítógéppel kell dolgoznod, és magyarázkodhatsz, hogy te nem csináltál semmit, mégis teljesen lefagyott, megbolondult...Nálam az elektromos kisülések a lelkiállapotommal állnak kapcsolatban, ezt már megfigyeltem, és ugye a megfigyelés, az a tudományos kutatás egy része...

A többi érdekes dolog, a felfokozott érzékenység az már más kérdés. De ki tudja, lehet hogy ennek is köze van akár az elektromossághoz is. Miért is ne? Hanghullámok, ultrahang...Fizika.

Néha meg csak el kell hinni, hogy nincsen racionális magyarázat, és nem létezik a véletlen. A mai embernek ijesztő, ha nem talál magyarázatot valamire. De miért? Mert rá kell jönnie, hogy a fenenagy tudatosságban van, amit nem ő irányít? Érdemes ezen elgondolkozni...

Én merek hinni :)
01:17
48
Apr
03
eriana válaszaglobe írására:
Hű, ezt elolvasom, ha befejeztem a szakdogámat... :S
01:18
49
Apr
03
Dalmoca írta:
Hát aki hiszi elhiszi, aki nem nem: De ugyanis engem 7 évesen elütött az autó és rögtön ahogy a baleset megtörtént elájultam és csak annyira emléxem hogy a kórházban pisivizsgálat van és a mentőben ébredtem fel, de az hogy felülről láttam ahogy párnát raknak a fejem alá meg jön a mentő és beraknak és mindenki tökre aggódik körülöttem hát nem is tom milyen volt, mert ahogy láttam magam olyan nyugalom és biztonság öntött el...szal elég érdekes volt!

Akkor volt olyan, hogy a volt barátommal még együtt jártunk és a nagypapája nagyon beteg volt(rákos) és már a végső stádiumban volt és mikor ott aludtam a barátomnál elaldutam majd arra keltem fel, hogy ordítok álmomban de az a fajta ordítás mikor az ember ugy érzi, hogy nem jön ki hang a torkán bármennyire is akarja de nekem most aztán kijött csoda, hogy nem kelt fel az egész ház. Majd megnéztem mit jelent az álom és tudom, hogy tisztán emlékeztem rá, hogy egy strand féle helyen voltunk a barátommal és volt ott egy öreg ember aki nem hagyott minket békén, majd bementünk a vízbe hátha békén hagy, de vhogy a barátom nem jött be csak én és jött felém az az öregember és én akkor kezdtem el félelemből ordítani vagy nemis tom milyen volt szal ez volt az álom és másnap utánna néztem, hogy aki a vizbe volt az meg fog halni... rá egy hétre pontosan meghalt a nagypapája... pedig télleg még rokoni ágon se voltam vele!

De hát ez van aki hiszi elhiszi...:D én leirtam:D
01:50
50
Apr
03
cef válaszaDalmoca írására:
ettől most totál kirázott a hideg. brrrrr. nem szeretem az ilyen álmokat...
08:08
51
Apr
03
Kacu válaszaredwitch írására:
Én elhiszem neked, viszont az nem lehet túl jó, ha hosszú időn keresztül "leszívod" a párod energiáit... :-)
09:12
52
Apr
03
Ribizli29 írta:
Az én első esetem akkor volt, amikor odaköltöztünk, ahol most anyukám lakik. Konkrétan 2000. novemberében. A számomra kijelölt szobában éjjelente gyakran ébredtem arra, hogy egy 45-50 év körüli pasi áll a szobaajtóban és néz. Fehér pólót és világos nadrágot viselt. Éreztem, hogy nem akar bántani, de az 'ikszedik' eset után már annyira féltem, hogy utána csak anyukámmal voltam hajlandó aludni. (Ez mai napig így van, ha hazamegyek:).) Néhány hónap múlva elköltöztem otthonról, mert egyetemre mentem. Évekkel később megkértem anyukámat, hogy kérdezze már meg a szomszédokat, hogy nem halt-e meg valaki abban a szobában. Kiderült, hogy amikor épült a ház (1970 körül), akkor az egyik segédmunkás felakasztotta magát a kazánházban, ami a szobám alatt lévő helyiség. A pasi a Nyírségből menekült, mert megölte a feleségét és 2 gyerekét. A zsaruk a nyomában voltak, idejét látta eltűnni. A kora természetesen stimmelt. Azóta nem találkoztunk. Később találkoztam egy látóval, aki elmondta, hogy mindenki, aki nem természetes halállal hal meg (pl. öngyilkosság), az itt ragad nálunk, és feloldozást vár egy élőtől. Ez a feloldozás annyit tesz, hogy látattja magát valakivel, aki megfejti a titkát. Én megfejtettem, és el is tűnt. Most helyette a bátyám van. Őt nem látom, csak érzem a jelenlétét.
Egy angliai ismerősöm (Peter) is mesélt egy jó történetet. A fia (Simon) autóbalestetet szenvedett, a barátja meg is halt a balesetben, Simon életbe is kevésen múlott. Egy éjszaka bent voltak a kórházban. Simon szíve rettenetesen erősen kezdett verni, hívták a nővért, aki azt tanácsolta, hogy vigyék el valamilyen vizsgálatra. Nem emlékszem, hogy mi volt az a vizsgálat. Összeszedték a gyereket, és az ággyal együtt elkezdték tolni a folyosón a vizsgálat színhelyére. Útközben találkoztak egy dokival, aki megkérdezte, hogy mi a baj és hová mennek. Megnézte a kórlapot, és azt mondta nekik, hogy az a vizsgálat veszélyt jelent a srácra, tolják vissza a helyére. Adott neki valamilyen injekciót, aztán elment. Simon rövid időn belül jól lett, mindenki örült. Később kiváncsiak lettek, hogy ki volt ez a doki. A nővérrel együtt megnézték a kórház biztonsági kamerái által készített felvételeket, és mindenki rajta van, csak a doki nincs.
09:22
53
Apr
03
LauraPalmer írta:
Henci, esetleg meg tudnád adni annak a jósnak valami elérhetőségét, akit említesz a cikk elején?

Vagy valaki, aki ismer hasonló jó jóst (tehát nem valami kamut, hogy leszed pénzzel, hanem tényleg bejön, amit mond).
Egy ideje gondolkozok rajta, hogy el szeretnék menni, csak még várok. Kicsit félek is, mert annyi kétség bennem is van, hogy ha valamit mond, azzal már eleve befolyásolja a jövőt, és aszerint fogok cselekedni, holott egyébként lehet nem is azt tenném... És még abban sem vagyok 100%-osan biztos, hogy tudni akarom-e egyáltalán a jövőt, de évek óta foglalkoztat.
09:32
54
Apr
03
Csillagszem válaszaMilcsi írására:
hi-hi, ez jóó!:)
09:40
55
Apr
03
Csillagszem írta:
Én jó pár évvel ezelőtt, még gyerek koromban, egyszer csak (akkor először) a szomszéd nénivel álmodtam, Annus nénivel. Nagyon kedveltük őt. Jött felém a saját házában és olyan furcsán feketében volt és mintha akart volna mondani nekem valamit. Rémisztő volt. Másnapra kiderült, hogy aznap éjjel meghalt....Akkor azért néztem egyet.
Én hiszek benne, hogy van valami a halál után. Nem tudom, hogy mi. Kell, hogy legyen valami. Azt el tudom képzelni, hogy a testem nem lesz már, de azt, hogy a tudatom, a szellemem ne maradjon meg, elképzelhetetlen számomra. Mindig is vonzottak ezek a dolgok, sokat olvastam ilyenekről. A lélekvándorlást érdekesnek találom, és talán van benne valami. Mindenesetre hiszem, hogy soha semmi sem történik véletlenül. Annak úgy kell lennie, hiszen az élet tanulások folyamata, ez visz minket előre és ezt kell továbbadnunk.
09:44
56
Apr
03
Csillagszem válaszaRibizli29 írására:
Ufff...engem még a hideg is kirázott, bakker....
09:45
57
Apr
03
Csillagszem írta:
Még valami, bár nem a hallottakhoz tartozik, de számomra ugyanolyan megmagyarázhatatlan és nem hagy nyugodni:
Egyszer, elmentem bulizni, és olyan éjjel kettő körül értem haza. Mi egy hegy alatt lakunk. Ahogy felnéztem a hegyre, láttam, hogy egy jó nagy kiterjedésen lángol, ég. Csak néztem, hogy ez meg mi?! hazamentem és lefeküdtem aludni. Másnap felkeltem, és megnéztem, hogy mennyire égett le a hegy. SEMMI nem látszott. Az égvilágon semmi, se fekete nyomok, semmi..... Ezt én totál nem értem. Akkor úgy gondoltam, hogy talán földönkívüliek. Most meg nem tudom, hogy mit gondoljak.
09:49
58
Apr
03
Csillagszem válaszaDalmoca írására:
Érdekes. Velem hasonló történt. Elvágtam a kezemet és totál kiütöttem magamat, elájultam. MINDENT HALLOTTAM AMI VELEM TÖRTÉNIK. Ahogy a többiek beszélgetnek, ahogy aggódnak, éreztem, ahogy visznek magukkat, mindent!!!!
És igen, egy iszonyú jó érzés volt, mintha lebegnék, nagyon jól éreztem magamat, boldogság töltött el, és akkor, azokban a pillanatokban tényleg minden mindegy volt és azt gondoltam, hogy bárcsak így maradna örökre....:) ilyen lehet a halál is????
09:52
59
Apr
03
Csillagszem válaszatujamag írására:
Igen, bárcsak az agyunk nagyobb százalékát képesek lennénk használni!!! micsoda dolgokra lennénk ezáltal hivatottak!!!!
09:55
60
Apr
03
crickette írta:
a multkor a fogorvosnal a noverke (ismerosom) meselte, hogy elozo nap este, amikor begyujtott a kandalloba (ilyen uveg ajtos), es par percre kiment a szobabol majd visszajott, a halott anyukaja arca jelent meg a kandallo uveg ajtajan. nem csak o latta, hanem a ferje is, es le is fenykepezte (mobillal, szal annyira nem jo a kep, de tisztan ki lehetett venni az arcot). megmutatta a kepet, kicsit hatborzongato volt, foleg azutan, hogy elovett egy kepet az anyukajarol es ugyanaz az arc volt a kepen ami a kandallo ajtajan.

en nem igazan hiszek az ilyesmikben, de csak van valami, valahol, valami termeszetfeletti.
09:56
61
Apr
03
miju válaszaCsillagszem írására:
szerintem ilyen. én nem félek a haláltól, csak a körülményeitől.pl.,hogy sokáig szenvedek majd elötte és nagyon fog fájni. de utána sztem jó lesz és elmúlik minden fájdalom.
10:16
62
Apr
03
Mimisz írta:
Én is hiszek, de nem akarom vizuálisan megtapasztalni. Félek a szellemektől, tisztelem és nem háborgatom őket.
10:53
63
Apr
03
ezek természetes dolgok. nem kell ezeken csodálkozni. főleg nem félni. félni attól kell, hogy tönkretesszük az anyaföldet.
11:02
64
Apr
03
tunderbogar válaszabici írására:
szted miért hagytuk abba?amúgy komolyan gondoltuk nem játszottunk,de jobb is így minthogy tragikus legyen a vége!
11:10
65
Apr
03
nyanya írta:
--alison-t nagyon szeretem, mindig néztem
---hiszek és félek

nekem két szellemes sztorim van, mindkettő nagypapáimhoz kötődik.
10éves körül voltam, amikor Berti papa meghalt. a temetés után folyamatosan vele álmodtam, és mindig rosszakat., pedig nagyon szerettem. elmondtam a nagyimnak, és ő is sokat álmodott a papával. konkrétan azt, hogy az egyik unokáját el akarja vinni magával a papa. pár nap múlva a kislányt úgy találták, hogy már a kút kévéjén mászott, kis híján beleesett.
nagyi az imádkozásban látta a megoldást, mondatott egy misét, és elmúltak az álmaim.

a másik papám mikor meghalt egyik éjszaka leszakadt a függöny karnisom, és napokig hallottam éjszaka kopogást (bottal járt, ami kopogott)

én ezekért hiszek a szellemekben, de nagyon félek is ezektől a dolgoktól, libabőrös leszek, ha szóba kerül ilyesmi
11:27
66
Apr
03
nyanya írta:
ja, és nekem az álmaim nagyon sokszor bejönnek.
Általában felkelés után egy kis ideig még emlékszem az álmaimra.
és ha megtörténik a dolog, akkor határozottan tudom, h én ezt megálmodtam
11:32
67
Apr
03
nyanya írta:
ja, és nekem az álmaim nagyon sokszor bejönnek.
Általában felkelés után egy kis ideig még emlékszem az álmaimra.
és ha megtörténik a dolog, akkor határozottan tudom, h én ezt megálmodtam
11:32
68
Apr
03
rebekaaa válaszaRibizli29 írására:
Úristen, tátva van a szám...:D
12:22
69
Apr
03
tunderbogar írta:
Vannak emberek,akik íntenzívebben érzékelnek a többieknél,ezek a személyek ugyebár általában nők közül kerülnek,az hogy most úgy érzed itt kb mindenki halottlátó,nem így van,de mivel a fórum nagy része csajszi,olyan hogy női megérzés pedig igenis van,nem csoda,hogy majdnem mindenkinek van ilyen élménye.a csajok amúgyis sokkal többet foglalkoznak az ilyesmivel és hajlamosak hallgatni a megérzéseikre,volt idő hogy megpróbáltam elnyomni ezeket magamban,nem odafigyelni aztán utólag rájöttem,hogy jobb lett volna mégis.én még nem láttam szellemet,attól még hogy nem láttam nem biztos hogy nincs is a radioaktív sugárzást sem érzi senki sem,mégis kimutatható hogy van és nem kicsit része az életnek!mondom ezt úgy hogy természettudós vagyok/leszek és elvileg számokkal meg minden mással a kezemben kéne rajta nevetnem mégsem teszem,és az hogy vmi természetfeletti az helytelen szóhasználat,ugyanis lehet,hogy olyasmiről van szó ami éppenhogy igenis normális,csak még annyira sem ismerjük a természetet,az ő szabályait,hogy erre még nem jöttünk rá!
13:29
70
Apr
04
Csillagszem válaszamiju írására:
Jó lenne ezt TUDNI, nem? És nem csak reménykedni benne...sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne az életet is elviselni...
06:36
71
Apr
04
Csillagszem írta:
Szerintem ez nem azt jelenti, hogy mindenki halottlátó. Hanem egyszerűen azt, hogy nagyon sokan észlelnek ilyen és ehhez hasonló dolgokat, tehát nem szabad csak úgy elmenni az ilyenek mellett. Ezek szerint, ha már egyszer sokaknak van ilyen tapasztalata, csak van valami ráció a dologban, nem?
06:47
72
Apr
04
Csillagszem válaszatunderbogar írására:
Ez igaz! Lehet, hogy ezek a dolgok valóban nem természetfelettiek, hanem igenis természetesek! Tök jó meglátás. Biztos vagyok benne, hogy jó pár dolog van még, ami most még kuriózum, de a későbbiekben már lehet, hogy nem lesz az. (pl. telepátia, gondolatolvasás stb.)
06:50
73
Apr
04
babyseal válaszaLauraPalmer írására:
Ha gondolod, megadhatom az én 'kedvenc' jósom számát(édesanyám), ő ezzel foglalkozik, ebben él, ez a munkája, hivatása, hitvallása. Sokaknak segített, minde áll, amit mond. Nem elfogultságból mondom, mert magamnak nem jósoltatok vele, nem is jósolna nekem, mert a saját érzései, gondolatai elferdítenék a végeredményt. :)
Szeret semmitse tudni a vendégeiről, nem akarja, h infók befolyásolják, vagy ilyesmi. Diszkrét, megbízható :) Több lehetőség van, igény, kérdés és személyiség függvényében válogathatsz:)
www.ilmediko.hu
18:30
74
Apr
05
szofiandliza írta:
Huhh...Hátborzongatóakat olvastam!Én hiszek benne,és kipróbálnám milyen egy szellemmel találkozni!Biztos érdekes,de lehet,hogy odacsinálnék magam alá...
Velem egyszer történet egy nagyon furcsa dolog,úgy,hogy nem is tudtam róla,mert kb csak 1 éve derült ki.Ez pedig a következő volt:
A nagymamám meghalt,én 3 éves voltam,az unokaöcsém 2.(Mi nem is tudtuk,de nem is tudhattuk,mert hát hogy is foghattuk volna fel.)
Anyukámékkal meg a papámmal felmentünk a nagynénémékhez,hogy elintézzék a papírokat és hogy átbeszéljék a dolgokat.Mi,a két kisgyerek bent voltunk a szobába és játszottunk.A felnőttek kint a konyhában,mégis olyan halkan beszéltek,ahogy csak tudtak.Aztán hazamentünk és én beültem a fotelbe és rettentően,de halkan elkezdtem zokogni,anyukám bejött és megkérdezte,hogy mi a baj.Erre én azt feleltem,hogy" a mama elment és soha többet nem jön vissza!"
Anyum csak nézett,mert nem mondták el semelyikünknek,hogy meghalt.Amikor ezt megtudtam nagyon felrázott a dolog,napokig rágódtam rajta.Valószínűleg jött és elköszönt tőlem,de sajnos nem emlékszem rá.Sem a mamámra,sem erre a történetre...
És ezen kívül,nagyon vonzódom ehhez a témához!
Egyszóval: HISZEK!
13:33
75
Apr
05
kisboszibaba írta:
Kisgyerekként a szüleim szobájában aludtam. Néha az ágyukban is. Az ágy felett volt egy kép rózsákkal. Mindig azt mondtam, hogy abból a képből kijön a galilulu. Később meg azt mondogattam, hogy a dédi ül az ágyam szélén, kendőben meg csizmában és mesél. Halottak napján mentünk temetőbe, életembe akkor voltam először azon a helyen (2 éves voltam) és senki nem mondta még nekem, hogy a templomban az öregasszonyok énekelni szoktak. Na odaértünk a helyszínre, megláttam a templomot és így szóltam: "Öregasszony koromban itt szoktam énekelni." Anyuék néztek egy nagyot.. aztán picit el lett felejtve a dolog. Amíg ki nem derült, hogy a dédi neve, aki ott van eltemetve erősen hasonlít a galilulu szóra. Szal a dédi jött a képből és mesélt. oO
Garzonlakásban laktunk és anyukámmal többször előfordult, hogy furcsa dolgokat látott a szobában.
Elköltöztünk egy családi házba. Furcsa dolgok történtek itt. Késő esténként azt hallottuk öcsémmel, hogy az étkezőajtó nyílódik/csukódik. Mindig azt hittük anyuék jöttek ki.. De aztán soha nem jött senki. Ők meg azt hitték, hogy mi mászkálunk. Sokszor láttam a szobám üveges ajtaja előtt egy sziluettet. Egyszer összeszedtem a bátorságomat, kinyitottam és nem volt ott senki. Éjszakánként többször hallottam, hogy valaki a nevemen szólít. Nem merek kimenni wc-re éjjel, mert úgy van kialakítva a fürdő, hogy a wc a tükörrel szemben van.
Egyik ismerősünk foglalkozik a szellemekkel. Elhívtuk nézze már meg, vannak-e nálunk. Mondanom sem kell..voltak. Ketten. Két nő. Illetve egy idősebb nő, és egy nagyon pici kisbaba. Kb. 50 éve bolyongtak itt. Kérdezések során kiderült, hogy apukámhoz tartoznak. Az idősebb hölgy az ő dédnagymamája. Valaki az ő szellemüket apukám szülői házába, ott apura ragadtak, és jöttek apuval először a garzonba, utána pedig ide. Egyikük sem lett öngyilkos, ezért továbbengedhettük őket. Az ismerősünk megtisztította a lakást és megnyitotta nekik az átjárót, majd becsukta mögöttük. Elmentek. Azóta csend van. Nincs ajtó csukódás, nincs sziluett, nem hallom a nevemet.

Más: Volt osztálytársam mesélte, hogy kiment este wc-re, belenézett a tükörbe és nem magát, hanem az édesanyját látta benne. Pedig az édesanyja még él...
19:42
76
Oct
04
torokerzsike írta:
Sziasztok Erzsike vagyok!

Két hete temettem el a férjem. Végig ott ültem mellette mikor haldoklott. Az utolsó órákban mikor már érezte, hogy elfog menni, mondta nekem, hogy nyissam ki a kaput, meg vegyem le az ajtót, még mondott volna valamit, de azt már nem lehetett érteni. Nem tudok belenyugodni, hogy mi lett volna az amit még mondani akart nekem. 23 évig voltunk házasok, nagyon hiányzik, minden rá emlékeztet. Kérem, ha valaki tud olyan halottlátóról, jósnőről, aki tényleg tud valamit, mert én hiszek ezekben a dolgokban, de sajnos rossz tapasztalatom is van már, akkor írja meg nekem, hogy talán utána, miután beszéltem vele megtudok nyugodni, és eltudom engedni, hogy ő is békében tudjon nyugodni.
Köszönöm.
14:33
77
Nov
12
bodeszkare írta:
sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy valaki tudna e nekem küldeni egy konkrét nevet és elérhetőséget egy halottlátóhoz. Egy hete hirtelen meghalt az anyukám, és szeretnék vele beszélni, tudni, hogy jól van, és elköszönni tőle. Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok, Vera
19:10
78
Jan
21
galbanita válaszababyseal írására:
Szia!
Szükségem lenne segítségre!!!!
11:36
79
Nov
10
ismeretlen írta:
Sziasztok! Segítsetek megbízható halottlátót találni! Hirtelen, váratlanul halt meg Édesapám. Nagyon szeretett volna nekünk mondani valamit az intenzíven, de már nem volt rá képes.
huszargabi@gmail.com
Köszönöm!

14:19
Felhasználónév:
Jelszó:
Hirdetés