Szépség

Zsírtörés

3538

A Physiomins fogyasztóközpontban jártunk, ahol alaposan kikérdeztük az ott dolgozó szakembereket. Ebben a fogyasztóközpontban több géppel kezelik az érintett felületeket, ezek rendszerint a combok, a fenék, a has és a derék tájéka, amelyek különösen hatékonyan raktározzák a zsírt. Amikor már nem bírjuk a koplalást, minden létező fogyókúrás diétát kipróbáltunk, sajog mindenünk az aerobiktól, akkor jöhet a fogyasztó program. Itt ugyanis nem csak egy gépet lehet használni, hanem egy bérlet fejében mindent kipróbálhatunk, használhatunk, amelyek számunkra hatékonyak lehetnek. Különösen szimpatikus, hogy személyre szabottan állítják össze a programot a francia fogyasztó központban, így mindenki onnan tüntetheti el a zsírt, ahonnan az a leginkább szükséges. Több mint hat gépet állítanak szolgálatba annak érdekében, hogy a legjobb formánkat hozhassuk a kezeléseket követően. Természetes hatóanyagokkal - alga, koffein -, egészítik ki a terápiát, sőt még az esetleges allergiás reakciókra is ügyelnek, így teljesen veszélytelenek ezek az eljárások.

Technika

A legérdekesebb szerkezet talán a Alphamins névre keresztelt gép, ami egy hatalmas kapszula, és meleggel, aromaterápiával serkenti a fogyasztókrém behatolását a bőrbe miközben feszesíti azt, bontja a zsírt, mindezt úgy, hogy az adott területet akár 82°C-ra is felmelegíti. Ez a gép segíti elő, hogy a fogyási folyamat beinduljon, ezért ennek használatát mindenkinek javasolják. Sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre - havonta 5-12 kg érhető el minimális étrendmódosítás mellett, diéta nélkül - és páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére.

A narancsbőr rengeteg nőnek okoz problémát. Sokan hiába rendelkeznek ideális testsúllyal, a combjuk, fenekük sajnos karfiolos a mindenünnen bevitt méreganyagoknak köszönhetően. Tökéletes megoldást jelenthetnek a szalonban található gépek erre is, hisz több közülük több is rendelkezik cellulit eltüntető hatással. A Regen Tripollar RF technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatunk. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket. A monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket. Igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

És hogy a zsírsejtek valóban széttöredezzenek, az ionophorézises kezelést kell választanunk. Ez egy mikroáramos kezelés, amellyel a zsírsejtbe hatolnak a koffeinben gazdag anyagok, ezzel is elősegítve a zsírsejtek eltüntetését. A kezelés fájdalommentes, és a kezelést követően nyirokmasszázzsal kivezetik a zsírt a bőr alól. Volt, nincs.

Bármelyik programban is vegyünk részt, mindenképpen konzultáljunk előtte háziorvosunkkal, aki végezzen vérnyomásmérést, általános felmérést. Aki szívinfarktuson, agyvérzésen, esett át vagy öt éven belül volt rákos megbetegedése volt, akinek aktív herpesze van, nem vehet részt a programban - saját érdekében. A Mammut Tavaszi Divat-, Szépség- és Egészségnapok keretein belül, a Mammut II-ben lehet szakértő segítséget, tanácsadást kérni, és kipróbálni a kezeléseket.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások