Divat

Cicamobil

3517

A fehér cicát, aki az utóbbi években hatalmas karriert futott be még 1974-ben tervezte egy japán grafikus, bizonyos Ikuko Shimizu. Rengeteg dolog készült a fehér színű, fülén rózsaszín masnit viselő kiscicával, kaphatunk noteszeket, ékszereket, táskákat és még gitárt is, csak, hogy néhány terméket találomra kiemeljünk a végeláthatatlan sorból. Vajon még meddig lehet fokozni a Hello Kitty mániát? Hány terméket lehet még kidobni ezzel a csillivili, rózsaszín, cukimuki cicussal? Ugy látszik még elég sokat, most éppen mobilt.

A figura a hetvenes években azért kapott angol nevet, mert akkor nagyon népszerű volt a nyugati kultúra Japánban a fiatalok körében. A fehér cicus igazán a kilencvenes években indult hódító útjára, amikor olyan sztárok népszerűsítették, mint például Mariah Carey, Cameron Diaz, Ricky Martin és Paris Hilton

Már régóta lehet látni lányokat olyan rózsaszín mobiltelefonokkal, amelyeket Hello Kittys matricákkal és mobildíszekkel ékesítettek, ők biztosan örülni fognak a most piacra került tereméknek. A Pannonnál már kapható az új Hello Kittys, rózsaszínben és fehérben pompázó mobilkészülék, amely megvásárlásakor most egy Hello Kittys plüssfigurát is kapunk ajándékba. A készülék egész okos, van benne MP3 lejátszó, microSD kártya, bluetooth és például 1.3 megapixeles kamera is, az előfizetéses ára pedig 31980,- Ft.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások