Divat

Funkció és forma

3467

Két érdekes teches dolgot is találtunk, és ráadásul mindkettőnek van köze a divathoz. Az egyik egy innovatív kapucni-sál-sapka-csuklya, és ki tudja még mi minden az egyben... A hasznosítási módok számának szinte csak a viselő fantáziája szab határt. A másik pedig egy a kismamák igényeihez illeszkedő balettcipő, amely ruganyos kiképzésének köszönhetően a megdagadt láb formájához kis kitűnően illeszkedik.

A képen látható kiegészítőnek a nagy előnye, hogy az mp3 lejátszónkhoz tartozó fülest beleépítették egy vezérlőszerkezettel együtt. A Leo Chao által tervezett ruhadarab nemcsak azért nagyszerű, mert ergonomikusabbá tesz egy olyan teches cuccot, amit nagyon sokan nap mint nap használnak, hanem mert magának a ruhadarabot is számos variációban viselhetjük. A fejünkre tehetjük csuklyaként, ekkor hasznosíthatjuk a lelógó két fülön található zsebet is, de akár elől össze is tépőzárazhatjuk, vagy a két lógó fület sálhoz hasonlóan a nyakunkba tekerhetjük, praktikum felsőfokon!

A Nicolas Winograd által tervezett cipő tökéletesen illeszkedik, akár az egész terhesség ideje alatt a kismamák lábára, hiszen anyagának és speciális kialakításának köszönhetően nagyon rugalmas. Ebben a cipőben is az tetszik nekünk, hogy bár futurisztikus mégis nagyon stílusos és designos, biztosak vagyunk benne, hogyha itthon is kapható lenne, nemcsak kismamák hordanák, hiszen ki nem akarna egy tökéletesen lábra illeszkedő, ultrakényelmes cipellőt?!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások