Divat

Magyar lány a Vogue-on!

3487

Vogue címlaplány lett Mihalik Enikő magyar modellből, akit többek között a Gucci kampányarcaként is láthattunk korábban. Iszonyatosan nagy elismerés bekerülni a Vogue-ba, hát még a címlapra, hiszen a Vogue-ok címlapjára világszerte olyan nőket nyomtatnak, mint Mrs. Obama, Claudia Schiffer, Agyness Deyn vagy éppen Kate Moss. 

A 2009-es májusi Vogue Nippon - a Vogue japán kiadása - címlapján pózol Enikő, a képet természetesen a fotóspáros Inez Van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette, akikkel már számtalanszor dolgozott együtt a modell. Enikőnek nem ez az első Vogue szereplése, hiszen még 2008 augusztusában láthattuk az olasz Vogue-ban, majd októberben ismét bekerült a magazinba.

A japán kiadásban először a 2008 novemberi számban volt látható egy divatanyagban, biztosan sokan emlékeznek erre a szalmák között fotózott sorozatra. Aztán 2008  végén, decemberben Daniel Jacksonnal dolgozott szintén a japán kiadásához. 2009-ben az olasz és a japán szerepléseket a francia Vogue minden évben megjelenő naptára követte, a kissé pikáns képeket tartalmazó naptár címlapján természetesen Enikőt láthattuk. 2009 januárja erősen indult magazinfotózás szempontjából a magyar modellnek, hiszen az olasz Vogue egyik divatanyagához megint őt választották modellnek.

A Vogue Nippon címlapján szerepelni nagyon nagy szó, hiszen a közelmúltban például Natasha Poly, Lily Donaldson - őt szintén Inez és Vinoodh fotózta, akárcsak Enikőt - és Daria Werbory érdemelték ki ezt a megtiszteltetést. Enikőnek persze nem ez volt a legelső címlapszereplése - korábban a már említett fotóspáros közreműködésével került fel az i-D fedelére.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások