Lélek

Hörögj szex közben!

3489

Felmerült az az intim téma, hogy kinek mit csinál az ágyban - igen, szex közben - a partnere. Csendes, beszédes, huncutkodós, vulgáris, szóval nyög-e, beszél-e? Szerkesztőségünkben egyöntetű volt a vélemény: beszéljen, nyögjön, jöjjenek ki hangok belőle, mert ha nem, akkor még a végén azt hisszük, hogy nagy magányában megzavarjuk, ha megszólalunk. Annyira furcsa az, amikor bár tisztában vagyunk azzal, hogy bizony nagyon jó a szex velünk - és ez nem önfényezés -, de nem reakciózik a partner, hanem csendesen élvez. És amire egyáltalán nem számítottam, nem reprezentatív, hirtelen felindultságomban történő felmérésem során, hogy húsz megkérdezett csaj igényelné a verbális pornót, a valódin kívül is, de nem kapja meg. 

Ehhez képest, ezt már egy reprezentatív felmérés mutatta meg másoknak, hogy a pasik hatvan százaléka szereti, ha a nője, szex közben édes kis disznóságokat mond. Ne adj isten sikítson, nyögjön, nyüsszögjön! Persze ezek zsigerből jönnek, de mi van, ha valaki visszatartja? Vagy neki ez a zsiger? Van, aki úgy gondolja, hogy van a szex és van az intimitás. Míg a kőkemény penetrációba belefér a szexi vulgarizmus, addig a nagyon mély érzelmekkel dúsított szerelmeskedésbe nem... Ezt azért nem tudom alátámasztani, mert vannak a konzervált párkapcsolatok, ahol azért a legritkább esetben állandósul a mély intimitás, legalábbis egy idő után a szexuális játékok tárházát hasznosítják a párok, ami nem a romantikus ölelkezésekben, és a misszionárius pózban merül ki. És azért nehogy már egy hátulról jövő, kőkemény támadást kussban el tudjunk viselni! Pedig bizony, néhányan csendben munkálkodnak!

Meggyőződésem, hogy szeretkezés közben kell beszélni! Erotikus és izgató, amikor nem csak azt hallom: "Ó, milyen gyönyörű vagy!" vagy "Szeretlek!"(persze legtöbbször még ezt sem), s nyilván melengeti a szívemet, de annyira örülnék, ha vágyait is kimondaná, vagy amit érez éppen abban a pillanatban. Nyilván a pasik örülnek, ha legalább az ágyban kussban lehetnek, mi csajok, úgyis állandóan csacsogunk, és kikényszerítjük a nyilatkozataikat. Úgy érzem, ha beavatna a titkos kis perverz gondolataiba sokkal mélyebb lehetne a kapcsolatunk. Vagy legalább hörögjön. Vagy ez hülyeség? Hagyjuk meg olyannak, amilyen? Hisz már beszéltünk is erről, még is maradt a csönd? De hát az agynál nincs erogénebb zóna! Updike-kot idézve: adja már el a saját szeméremtestét! Te mit gondolsz? Hogy szereted?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások