Divat

Divat a divathéten

3479

A divatvilág egyik legérdekesebb és legfontosabb eseménye a divathét - a bemutatókon találkozhatunk az új kollekciókkal, a tervezőkkel, modellekkel, sminkesekkel, sztárokkal és persze a divatipar újságíróival és más befolyásos személyiségeivel. Már korábban betekintettünk a backstage-be, hiszen a színfalak mögött történnek a legérdekesebb dolgok, és csak keveseknek adatik meg ténylegesen bepillantani a készülődés pillanataiba. Foglalkoztunk a kifutó mellett ücsörgő sztárokkal is, most pedig a kevésbé ismert, de talán divat szempontjából befolyásosabb vendégek öltözetét vesszük nagyító alá. Sokat lehet tanulni belőlük, és bizonyos elemeket el is lophatunk, majd saját ízlésünkre formálhatjuk azokat!

Lehet, hogy a mi szemünknek még kissé furcsák azok a feltűnő, avantgárd, már-már szürreális szettek, amelyekben például a francia divathéten jelentek meg a vendégek, de ott ez hétköznapi. Mondhatnánk, hogy semmi jele a franciák híres visszafogott eleganciájának, de aki sokszor néz párizsi street fashion oldalakat, tudja, hogy ilyen és ehhez hasonló a mai huszonegyedik századi francia sikk.

Végignézve a galériát, amelyben a vendégek öltözetéből láthattok válogatást, azt a következtetést vonhatjuk le, hogy mindenki merjen önmaga lenni, bátran keverjük a márkás cuccokat a turkált darabokkal, és valami kis humort mindig csempésszünk a öltözetünkbe. Ja és ne féljünk feltűnőek lenni!

Divathetes szettek itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások