Test

Steak-és szopásnap, süti-és nyalásnap

3423

Sajnos az egyikről már lemaradtunk a nemzeti érzelmek miatt, de azért utólag is fölhívjuk a figyelmet a jeles ünnepnapra, melynek női párja még hátra vab. A jövőben hasznosak lehetnek, ha eleged van a szerelmesek napjából és egyéb, virágárusoknak jövedelmező eseményekből.

Az ötlet először a férfiak fejéből pattant ki, mikor március 14-ét önkényesen megtették a steakek és a szopások ünnepnapjának. Persze a dátum maga is beszédes, pontosan egy hónappal a Valentin-nap után ünneplendő, azaz a plüssmacis, bonbonos, virágcsokros, sokak által műnek és gyűlöletesnek tartott szerelmesek napja után. A féfiak ráadásul úgy érezték, itt az ideje egy olyan ünnepnapnak is, amikor a nők azok, akik kifejezik törődésüket és kedveskedésüket, csak ők nem csokira és puszira, hanem húsra és szopásra vágynak.

Hamarosan a honlap is létrejött, ami nem túl impozáns, de azért logóval ellátott bögréket és pólókat vásárolhatunk rajta keresztül. Lányok számára recepteket helyeztek el rajta, és szopásleckék is olvashatók, ha valakinek még gyakorlásra fejlesztésre lenne szüksége a nagy nap előtt.

Persze ettől meg a nők érezték kirekesztve magukat, s nem az ötletet támadták, hanem ismét egy hónapos csúsztatással, azaz április 14-re kijelölték a sütik és a nyalások napját. A honlap itt is hamarosan megjelent, s tortareceptek és nyalástippek között tobzódhat az ide látogató. Még szótárt is találunk itt, ami a nyalás szinonímáit gyűjti össze, s különböző nyalakodó pozíciókat is megtanulhatunk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások