Divat

A város a ruhádon

3384

Ha új hónap, akkor mint mindig, új vendégtervező a Mono Fashionben - most éppen a Camou mutatkozik be. A Camou márkanév mögött Fehér Beatrix tervező áll, aki 2007 óta jelentkezik egységes kollekciókkal. Ruhái a nagyvárosi lányoknak készülnek, biztosan te is találkoztál már jellegzetes darabjaival, könnyen felismerhető, hiszen a város teljesen átjárja a ruhák stílusát. Az esztétikum mellett persze a praktikusság is szerepet kap, ami nagyon fontos egy rohanó nagyvárosi csajnak. 

more

Ruháinak legfeltűnőbb érdekessége egyértelműen a mintázat, ami bár feltűnő és szembeötlő, a visszafogott - fehér, fekete, szürke és piros - színek miatt mégsem hat harsánynak. Szettjeinél a tervező fontosnak tartja a fényképezés és a mintakészítés összekapcsolását mégpedig úgy, hogy az általa készített fotókból kerülnek motívumok az anyagokra szitanyomásos technikával. Fehér Beatrix egységes harmóniába hozza a főváros mindenkinek ismerős részleteit, a ruhák formáit, az általuk hordozott jelentéseket valamint színeket.

A felsőket, szoknyákat és táskákat tartalmazó Urban CAMOU flage kollekció egész márciusban megvásárolható a Mono Fashion üzletében! Fehér Beatrix vendégtervező mellett a még mindig tartó leértékelés miatt, és a hamarosan érkező új 2009-es tavasz-nyári Nubu, Miju, Nanushka, Use és Tyra Clothing modellek miatt is érdemes ellátogatni az ötödik kerületbe, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt található üzletbe!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások