Test

Formásak vagyunk...

3365

Te miket vásárolsz össze azért, hogy formásabb legyen a tested, majd sose használd a szettet, mert 1: használhatatlan, 2: unalmas, 3: fáj. Igen, ezek mind számításba jöhetnek, ha összerendelünk mindenféle csodaeszközt csak azért, hogy formásak legyenek a combjaink, kerekedjen a hátsónk, és egy gramm zsír se legyen a testünkön.

Még az első topshopos időkben terjedt el. A lényege, hogy egy kétkarú, rugós bigyót kellett összenyomni. Sajnos olyan erős rugó van benne, hogy nekem kibicsaklott a kezemből az első próbálkozás során, szóval kapásból balesetveszélyesnek minősítettem a szerkezetet. Ez is egyébként, hogy lehet egy ennyire egyszerű, mechanikus kütyüt Thigh Master fitneszgépnek nevezni?!

Aztán ott van a Leg Magic, ami szintén egy használhatatlan darab. Zsófi beszerzett egyet, persze most már adná tovább, mert az izmokat nem, a combfeszítő inakat annál jobban megdolgozza, sőt, olyan fájdalmakat okoz ezzel, hogy az ember lányának egy ideig nincs kedve terpeszbe vágni a tappancsait.

Az elliptikus trénerről megoszlanak a vélemények. Ne, semmiképpen ne egy helyes trénert képzelj el, hanem egy olyan szerkezetet, amit ellipszis alakban hajtasz egy-egy lábaddal. Egy szakértő szerint - aki cigizve szokott edzeni rajta - a lényeg az, hogy elég nehéz legyen az elliptikus tréner, különben elmozdul.

Mindennek a netovábbja, a popsi-, has-, mell-, háj- rázó gumiszalagokkal ellátott gépezet, aminek a reklámját több tízezer férfi nézte, majd onanizált a képsoroktól megihletve. Na, ennél butább szerkezetet, keveset hord a Föld a hátán. Mindenesetre nagy klasszikusnak számít, akárcsak a szobabicikli, amit nem is értek. Miért jó szobában biciklizni, ha a szabadban is lehet? Valószínűleg ezzel a kérdéssel nem tudott mit kezdeni az az ismerősünk sem, aki öt teljes éven keresztül nézegette a bringát a szobában, de nem ült rá, majd kiköltöztette a kertbe, így avanzsálódott át kerti biciklivé.

Kedves barátnőnk gépi lépcsőzőt vásárolt, és nagyon elégedett vele. Mivel a lépcsőházban hideg van, néha emberek is járnak arra, így inkább a szobájában lépcsőzik, miközben húzogatja az expanderét, vagy épp súlyzókat emelget. Már hat éve tapos, és tényleg formás a lába meg a popsija, bár a térdét fájlalja időnként. Kíváncsian várjuk, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor bringáját alábakolja és szobabiciklivé teszi.

Aztán itt van ez a vibrációs gép. Ne szárnyaljon túl messzire fantáziátok, orgazmus közeli állapot talán elérhető, de a cél itt is a zsírégetés, illetve annak a vibrálás általi lebontása. Ahogy nézegettük a használatát, igyekeztünk kitalálni, hogy mégis hogyan működik, de valószínűleg edzés közben ráz. Mármint vibrál. Nagyon vicces.

Te miket shoppingoltál össze, hogy tip-top legyen a külsőd?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások