Divat

Színesedő Use

3306

Mint minden márka, a Use is kihozta már a 2009-es tavasz-nyári kollekcióját, úgyhogy kiválogattunk egy galériányit a szettek közül, és minden szempontból jól megvizsgáltuk az új darabokat.

A Use 2009-es tavasz-nyári kollekciója sem szakít a visszafogott eleganciával, bár az előzőekhez képest lényegesen több szín bukkan fel a ruhákon. Az őszi-tél szezon kollekciójában a fekete mellett feltűntek elég harsány és hangsúlyos színek is, mint például az erőteljes lila és narancssárga. Az előttünk álló tavasz és nyári évszakok hangulatához illeszkedve most visszafogottabb, pasztellesebb színeket használtak a tervezők. A ruhák színeiben megjelenik a halványzöld, az enyhe sárga, a halovány vajszín, a leghangsúlyosabb tónus pedig a csillogó kékes-szürke. A valóban tavaszias és nyárias színek mellett, persze az örök fekete is helyet kapott, persze nem a szokványos módon, a testszínű textilből készült ruhára fekete, áttetsző, hálós anyag került, amely redőivel és gyűrődésével teszi különlegessé az adott darabot. 

Klikk ide a szettekért!

A kiegészítőknél is megjelenik a fekete, a már 2008/2009-es őszi-téli kollekcióban látott kalapforma megtalálható a tavasz-nyári szettek mellett is. Ha már a kiegészítőknél tartunk, akkor nem hagyhatom szó nélkül a kékes-szürke, lakk, fa platform talpú cipőt sem, amely a modell lábán látható, egyszerűen gyönyörű, és tökéletesen illeszkedik a kollekció stílusához.

A klasszikus, elegáns és egyszerű vonalvezetésű ruhák és nadrágok mellett megjelennek a kollekcióban a kissé sportosabb, de ugyanakkor sikkes kabátkák, dzsekik is. A megszokott stílus megtartásával, de a színekben, formákben és anyagokban történt apróbb-nagyobb újításoknak köszönhetően azt hiszem még több rajongója lesz ezután a márkának.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások