Divat

Kalózok a New Yorkerben

3299

A New Yorker először a 2008/2009-es őszi-téli szezonban jelentkezett egy különleges, limitált szériás kollekcióval, amelyet a pop-art művész Jim Avignon álmodott meg. Jim Avignon egy sokoldalú német művész, nem csak festő, hanem író, zenész és többek között a “Ki fél a barátságos kapitalizmustól?” alternatív bulisorozat szervezője is.

Jó hír, hogy ezúttal a művész nem csak pólókat, kapucnis pulcsikat tervezett át egyedi alkotássokká, hanem nadrágoknak, toppoknak, táskáknak, sapkáknak, öveknek és cipőknek is új designt kreált. Ezek a ruhák színeikben nem sokban különböznek az előző Jim Avinon kollekciótól, ugyanolyan színes és fiatalosak, de talán a nyári szezon miatt még színesebb. A már megszokott figurák mellett, mint robotok, macskák és absztrakt alakzatok, most kalózok, valamint medúzák is kerültek a ruhákra.

Akár csak az előző kollekciónál, az eladási ár bizonyos százaléka itt is jótékonyságra megy, az összeget olyan szervezetek fogják megkapni, akik a hátrányos helyzetű fiatalokon segítenek. Februártól egész Európában kapható az új kollekció, siessetek, nehogy elkapkodják előletek.

Rucikért klikk ide!

Kiegészítőkért klikk ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások