Divat

Playboy nyuszi vagyok

3283

A világ vezető férfimagazinja kétséget kizáróan a Playboy, szerintem nincs olyan srác ezen a bolygón, aki legalább egy számot ne birtokolna, és az a csaj is hazudik, aki azt mondja, hogy sosem nézett még végig egyetlen példányt sem...

Az erotika iszonyatosan nagy biznisz, a netes letöltéseknek jelentős százalékát teszik ki a pornóletöltések, ezt nem kell senkinek sem magyarázni. A filmek után a magazinok a legnépszerűbbek, és az ilyen témájú újságok közül is kiemelkedik a Playboy. Nem csoda tehát, ha például Hugh Hefner, a Playboy atyja és három szőke cicababája életéből készült valóságshowt az egyik hazai zenecsatornán is figyelemmel kísérhetjük.

A Playboy nyuszis logója mára már ikonikussá vált, mindenhol belebotlunk, és mindenki egyből a magazinra asszociál. Kezdetben a Playboy címlapján és a magazinban szereplő lányokat láthattuk egy-egy nyilvános megjelenés alkalmával a logóval ellátott ruhadarabokban, aztán ez az egész valahogyan túlnőtte magát a nyuszilányokon. Például tegnap is ülök a villamoson, és egy csajszi fülében ott lóg a nyuszika. Nem értem ezt az egészet, hiszen se nem szép, se nem esztétikus, egy nyúl strasszokkal, ki akarna ilyet viselni? Az ékszerek mellett persze a papírboltok polcain is ott sorakoznak a rózsaszín strasszos nyuszifejes füzetek, tollak és egyebek, a tűsarkú cipőkről, snowboardokról, felsőkről és kis szoknyákról már nem is beszélve.

Érthető, hogy a sok Playboy macára ráaadják a logós felsőt, hiszen óriási a dolog reklámértéke, de miért van az, hogy átlag lányok is előszerettel bújnak nyuszis göncökbe? Mit akarnak ezzel üzenni? Talán azt, hogy "én is vagyok olyan jó nő, mint azok a lányok a magazinban", vagy valami ilyesmit "laza erkölcsökkel rendelkezem, nyugodtan mozdulj rám"?! És a magazin vásárlóinak bejönnek a nyuszis cuccokba öltözött lányok? A magazin csajait, az újsággal töltött kellemes perceket juttatja a logó a férfiak eszébe, vagy mi az oka? Vagy egyszerűen egy olyan stílusirányzatról van szó, amely régóta jelen van, csak éppen ezek a Palyboyos ruhák és kiegészítők pont passzoltak hozzájuk, és így begyűrűztek egy már meglévő stílusirányzatba?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások