Közösség

Milyen jól mozog ez a kis Pötzsch!

3294

Barack

Az újdonsült, nagy népszerűségnek örvendő Barack Obamával eleget viccelődött az ország az elmút hónapokban, de biztosak vagyunk benne, hogy milliónyi sorstársa van a világon, csak nekünk nem jutnak eszünkbe.

Kaká

Ejtsd: káká-t a híres, brazil focistát nem kell bemutatni senkinek. A neve, Kaká egyébként portugálul a Ricardo egyik beceneve. Ez állítólag onnan származik, hogy a focista nem tudta kimondani gyerekkorában a Ricardo szót, így ráragadt a becenév. 

Nedved

A cseh középpályás focista, Pavel Nedved úgy tűnik visszavonul, még akkor is ha csapatának nagy szüksége lenne rá a Bajnokok Ligájában. Nevének jelentését nem részletezzük.

Pötzsch

Anett Pötzsch (ejtsd: pőcs) műjégkorcsolyázó a Naplónak  hála már tudja, mit jelent a neve, mert a szerkesztők úgy gondolták, ez megér egy kiutazást Németországba. A sikeres sportoló nem biztos hogy így gondolja, szerintünk is ízléstelen, miközben mi is sokat nevettünk azon a legendás kommentátori elszóláson, miszerint: "milyen sokat fejlődött a kis Pötzsch, amióta Jutta Müller vette kézbe!"Ugyanez egyébként fordítva is igaz, például Szily Katalin neve angolul jelent mást (buta, ostoba), mint nálunk. Segítsetek, mi van még?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások