Divat

Luxus játékszerek

3281

A Segway nevű cég gyártja azokat a kis vicces kétkerekű járgányokat, amelyeken állni és egyensúlyozni kell. Ezeket főleg épületeken belüli közlekedésre fejlesztették ki, plázákban láthatunk ezen közlekedő eléggé röhejes biztonsági őröket. A huszonegyedik század embere találékony, "hála" ezeknek a szerkezeteknek lassan menni sem fogunk tudni.

A Segway korábban már készített egy limitált szériás, különleges darabot a Ferrarival karöltve. A Ferrari logós Segway-nek tizenkétezer dollár az ára, de állítólag negyven kilométert is meg tud tenni egyetlen akkumlátorfeltöltéssel. Csak idő kérdése volt, hogy a márka mikor fog egy sokkal sikkesebb, divatosabb névvel együttműködni, például egy divatházzal. Nem kellett sokat várni, és most a Chanellel karöltve piacra dobtak egy luxusjárgányt. A luxusjárgányra került egy kis táska is, amely a legendás Chanel 2.55-ös darab stílusában készült. Az szerkezettel állítólag akár a húsz kilométer per órás sebességet is el lehet majd érni, az árról egyelőre még nem szivárogtak ki információk.

Persze nem ez az első eset, hogy a Chanel játékszerrel bővíti a kínálatát. A luxusra vágyók már régóta vásárolhatnak teniszütőt, sílécet,  snowboardot,  bumerángot, de még bringát is. A valóban a márka által kínált "játékszerek" mellett a neten felbukkantak más Chanel fanatikusok által készített tárgyak is, most mindet összgyűjtöttük egy galériába! És persze arról se feledkezzünk meg, hogy nem a Chanel az egyetlen márka, ami luxussportszereket is kínál, a Louis Vuitton nemrégen jelentkezett egy gördeszkával, amelyből mindössze három darab készült.

more

Klikk ide a luxus játékszerekért!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások